Followers

July 24, 2008

saat yg bahagia...

lately ni aku hepi jerr...asik baca kat blog dak ni pasai laki dia sayang dia..dia..laki dia sayang dia..dia..kali ni aku nak citer sai somi aku plak...smlm, pepagi nak gi keje..aku sudah wat muka 2-3 posen...soh dia amik aku kat opis petang kang...kkdg aku ter trap lam jem...jenoh ooo tekan klac...dah la keta ala2 F1 gitu...dgn perut aku yg semakin2 nii....
so ptg smlm aku roger la dia...soh dia mai amik...dia park la motor dia kat sini...pehtu drive la balik sesama...dia sejutu!!! yeahoooo....dan, pagi ni dia drive lagi anto aku mai keje, pehtu paking keta plak kat opis aku...amik la moto dia plak p opis dia...sekian...bes bes...

5 comments:

Beautiful Disaster said...

biler pulak sy citer laki sy syg sye..hahaha...kelaka larrr..=)

TiNiE said...

aiks...takkan tak sayang kotttt????

aramis2177 said...

tinie...
uishh...mithali laki hang nih!!!!hewhehheeee....sayang dia kat hang!!!bertuah sungguh bersuamikan john cusack nih!hehehheheee......

TiNiE said...

hehehe...hang farah...john cusack versi botsss....ala time boyot jer layan..sok sok hang wat la sendiri!!!

Kak Piah said...

wah.. lomantik..lomantik.. sejuk pewot akak ngandong.. hik..hik..

heart my community