Followers

July 29, 2008

hi tea di petang hari

inilah menu hi tea aku pada petang hari ni....sapa penah makan atau sker itu sekut?? sedap ooo...ada filling...selain crave kan kinder bueno..aku gak cam skerrr jer makan sekut ni sblm ni aku torai flever ceklat kali ni stoberi plak..dan minuman aku of kos la kopi o itam...errmmm sedappp....

sapa nak meh laaa..masih ada lagi sekut tuuu...makan pepelan jimat takmo kasi abis cepat..blum kul 5pm lagi...balik kul 5.30pm....

8 comments:

azean said...

harus balik kang aku carik gak sekut tuh .. cam besss je

TiNiE said...

ko pung ngidam sudahnyerrr....laaayannn..

naja said...

aku tgk panda tu cam sedap jee. sedapppp sedappppp..... kat mana jual tini ??

TiNiE said...

kat seven eleven wajib ada..tadi aku beli ni kat giant..sudahnyer hang teleyo kat panda tu..bukan sekutnyer ke naja???

aramis2177 said...

uiks....
mmg feveret kita sama aaa...
aku pun suka minum kopi O itam pekat cicah bikut 4 segi,...dulu susah nk jumpa biskut 4 segi...bila jumpa jaa aku borong xhengat.......buat stok kat umah....hahahhaaaa.......

TiNiE said...

kan..sedap oooo...kopi o!!!

Deqna said...

ko kan sejak peknen yg ni, kemain lagi ko nyer craving kan.. bkn sekadar makanan, ngan gadget2 sekali ko crave... isy isy..

ni mesti lain sikit nie, baby boy kot?

TiNiE said...

tak taula naa...tapi scan kata gal laa...

heart my community