Followers

May 02, 2010

fatihah : ibu dan ayah

video

sedar tak sedar esok 3 may genaplah umor fatihah 1thn 9bln.
sepanjang masa ni, dia takderla bagi apa2 masalah besar pun.
cuma, eczema dia tu jerla...
ckp pun tak brp reti lagi, tapi dah faham arahan.
ni pun, baru reti panggil ibu. heh.

6 comments:

AMIRZA-KRAF said...

huhuhu.. sungguh cute wehhh... hepi bezday bb t'ha... smg panjang umu n murah rejeki... hope jd anak yang solehah...

Abby said...

hehe..congratulation on the great milestone..Qlea pun tak leh cakap lagi..erkkk!! tak pe pelan2 kan??

Diamilikku said...

milestone budak2 kan berbeza semuanya...jgn risau2 sangatlah....semoga tihah membesar jadi anak yang solehah k

:"♥Warnida:"♥ said...

ehhhh!!! blh buat muka terkejut lak tu hahahh comel

joegrimjow said...

ahaa
ada cd
entah kat lappy ni bleh pasang ke tidak

TiNiE said...

achikmie : t-ha, lum cukup taun la..bulan lapan ni baru 2taun, tapi takpala..tq tq achikmie!!!

abby : tul tu kakmar, as long as ada potential to talk tu..kita just wait n see jerla..mudah-mudahan semua nya ok..aminnnn

sone : yezzaaa...tq auntiesone!!!

achu : anak achu kan..drama lebih!!

joe : try jerla joe...

heart my community