Followers

April 28, 2010

AWARD : dpt award dari cik putih

 

TQ pada cikputih yg kasi aku award ni. tadi, saja jenjalan blog beliau since dia pun baru dpt second baby. belek-belek pic bb baru dia tu. anyway…tahniah achu!!!

ooo pas tepek award ni, kena ucap tq dkt sipemberi award dan link kan sekali blog beliau. pehtu, listkan nama dan birthday anak-anak lak. dan akhir sekali tepek plak pic ibu bersama anak-anak. zasssss……

Nama DOB

Sarah Nurfarahin Mohd. Nahar

06 June 2003

Aaliyah Nurashikin Mohd. Nahar

03 June 2004

Najihah Nur’alimin Mohd. Nahar

10 May 2006

Fatihah Nurazuin Mohd. Nahar

03 August 2008

4 beradik 4 beranak1

:: layannnsszzz ::

4 comments:

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

amboi kak tin..dah jadi redmummy nampak

mama-syira said...

suka nya tengok gegirls ramai2 tu. hehe..

aYu said...

cute!

TiNiE said...

eza : yer yer..dah pakai merah kan, jadi red-ibu laaa...heh

farah : tulakan sedar tak sedar dah sederet anakonda2 ku...huhuhu

ayu : tq!

heart my community