Followers

May 27, 2010

susu lain, diapers pun lain jugak...

kuar dari klinik, hujan lebat menggila.
kasitau sama en.nahar takyah balik dulu.
susu pampers fatihah udah almost abis, sekalian terus gi cari.
aku suggest ke midV dia ikut jerla.

sesampai di midV, perut melapar la plak.
budak² udah bekpes, aku ngan en.nahar la blum makan apa².
zasss ke pizza hut. amik set for 2 jer up cheesy larva.
nyum nyum. sesudah makan terus masuk k4.

terus ke bahagian susu. sekali en.nahar soh beli susu lain plak kat fatihah.
sedari kecil, aku kasi dia lactogen.
aritu grab anmum essential kata en.nahar manala tau leh bijak.
katanyaaa...walaupun samo jer.

diaper dia lak, selalu aku beli huggies biru.
bukan apa, huggies ni dia pakai magic tape.
kalau dia main-main ngan diaper tu pun, itu tape takkan rosak.
tetiba aku ternampak pet-pet nyer diaper sudah berwajah baru.
ber magic tape. apalagi grab itula 2 packs.
huggies merah M60 = RM29.90
pet-pet M80 = RM31.90
lagi jimat pet-pet la kan. heh.
kena bijak dlm berbelanja. katanyaaa....

tgh en.nahar dok belek² pisau pencukur,
sorang amoi ni dtg approach dia.
katanya sempena world cup, diorg ada wat game.
untuk dpt hadiah, kena masukkan gol at least 2 gol dari 3 attempts.
masuk la satu. lelain semua ke laut.


:: r u ready? ::

blogger-emoticon.blogspot.com


:: gooolll ::


aku pun torai gak. masuk gak satu.
makanya no hadiah yer. kehkehkeh.

6 comments:

payiet said...

katanya pemain kedah kak, takkan gol besar lobang arnab tu tak leh masok ? muhahahahah

Diamilikku said...

ooowhhh muka je ala2 akhmal..tapi gol totap tak masuk..hahahhaha....kak tin pet2 udah ada magic tape kah..harus ku cuba lepas nih

Queen said...

ehehehehe..kalau saya try mesti habes tombang barang kat rak2 tepi tuh..ekekeke

fham5579 said...

kt midv bahagian mana k.tinie..murah tu...huggies merah tu normally 40+++ jumbo pack tu...
saya pn beli pet2 yg magic tape tu br ni...selama ni pack dia skit2 ja kan quantity pastu tgk2 dh ada jumbo pack and bila buka plak magic tape..wah sungguh gumbira..samala ngan saya k.tinie saya mmg suka beli yg magic tape...tangan depa gatai nk buka2 kan..pastu opahnya suka la buh bedak kena bedak habisla kalau pe tape tu. some more pet2 nya size lebih besar...M dia sama besaq ngan L drypers. tp saya beli aritu RM35.90 kt carrefour...rugi tu k.tinie beli lg murah..huh!

ietafakyra said...

hanim huggies kt tesco rm30++ leh dapat. aik, kita ni dh jadi agen bandingkan harga ek... hihihiihi... apapun, pilih jgn tk pilih... jadilah pengguna bijak!

TiNiE said...

payiet : katanya sajaaa...bukan benar2 pun...

sone : dia kasi alasan, gol kenit pehtu jarak takder..apa2 jerlaaa

queen : akak torai pun hampir laa nak tumbang segala kat situ..

anim : kaktinie beli kat k4 midV anim..murah laa

ieta : yezzaa jadilah pengguna yg bijak..selalu pun ibu2 anak kecik ni benda pertama hat jadi isu diapers laaa...

heart my community