Followers

May 11, 2010

2010 - SSSB Family Day : Pendaftaran la Pulok...


tepat jam 8.45am gitu, sampaila kami di tempat kejadian. parking masih bnyk yg kosong. aku bawak satu jer beg tarik ala-ala beg student AF yg tersingkir tu. tu pun, beg baju tu ehsan Citibank pasal aku agreed amik kedit kad dia. mmg convenient sesangat. ko just tarik jer beg tu tanpa rasa bersalah. memula ingat, aku jer gitu seb baik aku nmpk ada gak a few parents yg bijak mcm kancil seperti diriku. muahahahahaha.....



pusing p pusing mai, rupanya kaunter pendaftaran nk amik pelekat tgn tu berada di dalam belakang kaunter tiket. jengoi jer kami kat sini, umat manusia meramai, terus en.nahar terjah one of da q yg tak brp panjang. anak-anak toksah kira la, sudah naik bosan memasing. jenuhla aku dok menyabarkan diorg. nama pun budak-budak kan, mana reti dok dendiam.


4 comments:

Diamilikku said...

ishh bersambung la pulok.....sabar sabar sabar....(sone plak jadi budak2 tak sabar nak baca)

TiNiE said...

sone : jap jap...entry sambungan tak buat lagi..huhuhu tak sompek...hehehe

atty's said...

tak sabau nak tgk gambar main air

TiNiE said...

atty : ada ada..sabo kakty..hehehe

heart my community