Followers

May 25, 2010

Hot n Roll yg sgggghhhh lazat…

pics was taken a few weeks ago.
adiktiriboboys la ni punya angkara.
memperkenalkan aku kepada ini hot n roll.
sedapppp....

asal lunch jer, pasti teringat nak makan nih.
tapi, nk ke sogo sana skang cam bercinta lak.
jauh. heh.

korang penah try tak ini hot n roll.
so far, aku baru try satu.
yg sweet crispy crunchy peanut.
masa sampai sini, kami antara yg pertama.
elok jer itu adik tgh membikin, tetiba pasan q memanjang.
muka rezeki kah kamiihikhik???

moh layan kronologi membikin ini kuih.
kuih ker? balooonnn....

hnr1:: the price ::

hnr2
:: tepek bancuhan tepung ::


hnr3
:: sapukan peanut butter ::


hnr4
:: tabur kacang n choc chipslapar ::


hnr5
:: lipat ::


hnr6

:: done. and almost settled ::

blogger-emoticon.blogspot.com


9 comments:

Beautiful Disaster said...

sy suka makan chicken and cheese. wohooo.

SPEAKER said...

saya pulak suka order double cheese n onion crispy...dan selalu ngap benda ni kat Central market..memang sedap....

payiet said...

terliuq kak oi tgk pics ni

Diamilikku said...

dekat perlis haruslah takde kak...duk menayang pulakkkkkkkkkkkkkkkkkkk....arghhhhhhhhhhhhhhhhhhh

Dee said...

sedapnya tinie..terasa mcm dh dkt dgn tekak..hahaha..

s2m3r said...

ari tu pun ila dah up kat blog...
seakan jatoh cinta..
tapi sampai certain stage..dah stop dari addict kat menda nieH.....

sampai penjual tu pun dah kenal ila tau....
bila lama tak datang..mesti dia tanya..kenapa lama tak jumpa..wah wah..hebat tak hebat peng'addict' hot n roll ini

TiNiE said...

wah, semua pun dah lama minat ngan mendalah ni ek. rupanya aku yg ketinggalan...hehehe

ila lagi bes sampai si pembuat tu pun dah kenal..hebat hebat...nanti nak try perisa2 yg di sajes oleh ryn n speaker.

sone, sabaq naaa sok sok adala tu...hehehe

odhero said...

wah kak tin.. blog berwajah baru... sgt cantek...
ermmm bnda ni sedap kan... suke sgt2... esk mau beli ah...

TiNiE said...

odhero : betul betul betul..sedapppp...thx to you adiktiriku

heart my community