Followers

May 17, 2010

mother's day gift vs gift…gift…gift….

dgn tak menyangka nyangka buah cempedak menjadi buah nangka. tgh aku dok membizi body membuat keje kat tpt aku, almaklumlah PA bos on EL makanya surat-menyurat mmg xtra sikit la aku perlu setelkan. tetiba jengoi sorang umat ni kat sebelah. opocot mak engkau mak aku ada kat kampung gitu aku melatah. hehehe rupanya kakdina yg jengoi. seraya mengeluarkan sesuatu dari beg doraemon beliau sambil mengucapkan ‘happy mother’s day’  taraaaaa….. alamak ai, terharu aku tau kakdina sob..sob…

P5130098_640x480 :: set jagaan muka dari nutrimetics ::

kata beliau ni ‘tokey’ segala direct selling. amway lah, avon lah, cosway lah dan tak ketinggalan tokey nutrimetics gak. so, apa lagi katanya dah ada kasi zassss jer kat kkwn yg dia sayang *hugs* :)

ok setel hadiah hari ibu, dpt plak ole-ole dari pelbagai pelosok tempat. jom skodeng pic ni….

P5110093_640x480 :: ole-ole ::

memula nak citer pasal scarf tu. my boss ms KG bought it from turkey. dia bercuti first week of may aritu whole week gi jenjalan. so, kira ok laaaa ingat jugak dia kat assistant dia yg kedaung nih kan. tq tqvm boss!

P5120094_640x480 :: sori lori stoberi ::

FM ni plak, adiktiriboboy yg belikan. gi bercuti ke CH. motip dia belikan aku lori? katanya aku sebesar lori. uhuksss…tapi aku amik pendekatan positip. itu lori stoberi. kiranya aku pemilik lori stoberi itu laaa…besnyaa kalau dpt makan stoberi fresh hari-harikan. kehkehkeh…..

P5120096_640x480 :: pen n letter opener from sarawak ::

akhir sekali, 2 mendalah ni dtgnya dari negeri yg sama tapi dari pemberi yg berbeza. yg seperti lembing tajam tu *letter opener kot* pemberian one of da officer kat sini. p jalan-jalan bikin exhibition, sekalian belilah ole-ole kat opismate yg tak gi memana ni kan, rozaiman nama beliau. tq man. dan, yg lagi satu tu pen pemberian adiktiriboboybongsu yg sudah pegi jenjalan sampai ke sarawak nuuuun. ishk ishk ishk besnya ko dikyan. asiklaaa jenjalan jer keje ko kan. tq tqvm!!! haaaa dah itu jer. alamak, cemana nak ending nih….layannnsszzzz jerla. zassssss……

5 comments:

atty's said...

beshnya tinie..dpt diah ..

payiet said...

punya la cerita bersungguh sungguh nih, ujung ujung tak tau mau ending camna kan, hehehehe. kak aku gegurau je tau pasal lori tu jangan amek hati mahupun jantung :p

Diamilikku said...

uishh bestnya manyak hadiah....hurmmm...kak tin mestii selalu buat baik ngan org...sebab tu selalu dapat hadiah...org baik nih selalu diingati....

odhero said...

hehehe alah kak tin oit... x lah sy ni slalu sgt jln hehehe... tp tu je yg mampu belikan hehehe

TiNiE said...

atty : pastilah bes kakty..hihihihi

payiet : kaktin ok, tak tahan gurau dok surau....heh

sone : alahai sone, mana ader baik sgt pun...tp baik jugakla...kekekeke thx dik for da compliment...

odhero : ini antara org yg selalu mengingati diriku...tq!!!

heart my community