Followers

May 07, 2010

1,2,3,4 Hi5!!!

video

video ni aku rakam masa depa dok ikut geng-geng Hi5 tu wat performance.
kata layan tetiap ari vcd tu, sampai dah leh hafal lagu n step.
fatihah pun sibuk mcm laaaa dia reti sgt.
hujung-hujung aaliyah buat tarian ala2 akrobatik...haihhh
layannnssszzz....zassssss


3 comments:

odhero said...

hehehehe sgt cute mereka adek badek...

Noorul Wawan said...

Sangat comel anak2 kat Tinie.. Fatihah plg comel.. Terkedek2 ikut gaya kakak2.. hehe... Dia pon nak join jugak.. Hebat Aaliyah buat aksi akrobatik tu ye...

TiNiE said...

odhero : waktu2 ceni cute la kan..sok sok dah besoooo...heheheh

noorul : kekekek kkdg mmg kelako pun si kenit tu, tapi bila amok...haihhhh

heart my community