Followers

January 05, 2010

getting real wet!!!

kasi abis entry desa waterpark. masa ni, fatihah dah on off demam...gamak p berjemur kat sini terusssss.....


dah letih-letih pusing action river (no. 12) aku naik la atas kejap check on fatihah. dia tido besss jer. achikmimi la tukang jaga. takkan memboyot² gitu nak terjun sekali kan. so, ditugaskan jaga baby n beg-beg baju la kekdahnyer.

aku beli nasi goreng + ayam goreng seketul dan segelas air blackcurrant. agak terkejut beruk la total foodies tu = RM10. huhuhu kaya rayala ko tokey ooiii. takper takper makan gakla kan mmg dah syak pun food akan mahal segitu. dah setel makan, dida ajak naik sliding yg tinggi super tube (no. 4). ada dua tube kat situ yg open dan dalam tunnel. dedua pun aku naik. takoooott tapi besssss. mmg enjoice laaa.



:: mereka yg tak dapat/boleh main air ::




:: tak dpt main air, dia baru baik demam ::




:: pelampung kuning dan kami ::

5 comments:

fazemy said...

Tringin nak pergi...bestnya!

odhero said...

wahhh kak tin... best2... misti mau pigi ni huhuhu

TiNiE said...

fazemy : nak compare dgn sunway lagoon, akak rasa sini lagi berbaloi laaa...enjoy pun enjoy..

odhero : yer, ko mesti pegi sini..mmg dijamin sgt best!!!

ietafakyra said...

sian si kecik itu.,..sedeyy ja muka dia. tk nangeh ka nk ikut masuk ayaq tu. uhuhhuu

TiNiE said...

ieta : tak...tak nangeh. mak n pak menakan dia yg sibuk nak masuk dia lam ayaq...lagipun masa mula2 sampai dia lena tak hengat..mak dia gak lega main ayaq...heeee

heart my community