Followers

September 04, 2009

Update blog awal pagi....

Tak pernah dibuat pagi ni menggediks on wi fi pehtu online via ipod touch. Sambil baring-baring update blog dlm kegelapan. Heh.... Tapi aku suka apa kisah ek. Sekitar jam 2am fatihah wat hal. Takmo lena. Asikla nk main iphone aku. Las las cempung masuk buai. Pun tak lena. Pehtu skang dia dh tido aku lak takleh tido terus bngn sahur mkn burger mcD beli smlm. Syukur kerana masih bernafas dan diberi peluang menikmati hidup. Buatnya jadi nick dlm final destination 4 asik dikejar maut jer lg haru. Errrkkk tetiba. Layankan jerla....

6 comments:

mRs.jUkoGYu said...

orang gedik adelah gojes..sekian

joegrimjow said...

fd xbest org ckp

TiNiE said...

juls : gojeskah diriku???

joe : wuii, best joe..pegi tgk tak cayer..5bintang!!!

Alimaz-Kembara Terasing said...

final destination 4 lum tengok g....mesti best kan mcm yg lepas2...ngeri....

ciK LyndaWawa igUana said...

kak......
seronok updet blog di dalam gelap ni..menguji mata..hehehe

TiNiE said...

alimaz : bes..yg penting mmg ngeri siot...daging darah bersepai sesuka ati..huhu takoott..

cik lynda : kannn...seronok la sgt..hihihi

heart my community