Followers

September 07, 2009

Projek Fantasia - First Day 260809

jom layan pics yg aku snap pada hari-hari pertama umah aku seperti dilanda geruda. sgt mengesiankan. sepertinya rumah org yg takder org. errkkkk....zassss layansss....



:: bahagian depan pintu masuk ::



:: bahagian yg dibajet for meja makan ::



:: frame plaster ceiling ::



:: lagi frame plaster ceiling ::






:: ni kat dapur ::



:: nanti nak boh sliding window di grill tu ::


so far progress dapur dan hall aku adalah sgt memberangsangkan. mmg sgt berharap boleh siap sblm raya, tapi bukan aku nak beraya kat sini pun. tak kisah janji siap sudah. tq kepada djepoi n kroni. eh, takper kan ucap tq sesiap walaupun tak siap lagi. heh.

8 comments:

mRs.jUkoGYu said...

best kak ade rumah sendiri..

Beautiful Disaster said...

kak, ade org tanya. ni akak renovate rumah ke akak menang peraduan? sebab namanya projek fantasia. hahah. cuba jawab sikit.

TiNiE said...

juls : yer yer..best jugakla..syukurr

BD : aiyooo, walopon amik loan reno bnm kan, perlu ker nak menang peraduan segala..hahahaha

Mya said...

tak sabar nunggu rumah akak mengalami transformasi

eRRuL "BuLaNsYnDrOM" said...

ini rancangan deko bersama eric ke??

Diamilikku said...

deko bersama dj epoi walaweiiiiiiiiiiii....hahahahha..


dah tgk kat blog bro...tantekkkkkkk....bestnya dah ada umah sendiri....

MaMaQaYPo FaMiLy said...

tak sabaq nak tengok SENTUHAN EPOI...

TiNiE said...

errul : mana ada rul, ni kira n3-n3 progress makeover dapow n hall umah jer...

diamilikku : hiks..tantek ek..itula djepoi yg serbaboleh..

mamaqaypo : harus la tak sabaq jugak mama...

heart my community