Followers

September 09, 2009

untuk tatapan UMUM - progress hall

dok sesaja takder keje, aku pagekan gegambar progress hall. oleh sebab hall mcm dah complete, so boleh la tayang² kat korang. ciwi nih...sgt ciwi. ampunkan jerla diriku ini ek. so, kepada sesiapa ada planning mau membikin rumah boleh la roger sahabat kita nih. dijamin puas ati. dapow masih belum nmpk sgt progressnya, tinggal mau masuk kitchen cab jerla kot. lelain sumer dah ok. tiles depan pintu rumah pun dah bikin. tinggal lagi grill pintu. jom layan pics.....



:: plastered glass ceiling ::
:: dining ::



:: living ::



:: deco stone dining corner ::



:: gambar atas - without lampu kuning, cat nmpk ijo (cat asal) ::
:: gambar bawah - with lampu kuning, jadi kuning ::

blogger-emoticon.blogspot.com


17 comments:

Deqna said...

wuyooo dah ala2 hotel dah rmh ko... ciwi nie..(walaupun aku tak paham maksud ciwi tu apa sebenarnya)

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

k tinie..nak ciplak idea dining pya plster siling..hehe..btw, patern mcm tu sekaki dia ambik rm brp.

Alimaz-Kembara Terasing said...

wohohoho...umah ker hotel..best nyer....i like it...

pinkiss said...

terasa macam dekat The Gardens lak.

payiet said...

Fuyoooo cam showroom waa cakap luu

TiNiE said...

deqna : heh. hotel la sgt..takder maknanya. na, sila rujuk kakmuhai or kakak2 aku di cluster belakang makna ciwi ek..

azalina : sila sila eza, wat cam umah sendiri..tang kos tu..kaktinie kurang peksa pasai dia lamsam dlm quotation..nanti kaktinie tanya na..

alimaz : ehek. tq maz...

pinkiss : bnyk la ko the gardens.

payiet : dah showroom lak yg ni..apo apo jerla....:)

:"♥maRjiNah:"♥ said...

wahhh dh mcm hotel 5 bntng ni
cntik2....lps ni up acon la plk
hihihi.....:-)

SYAbAR said...

Fuyooooo.. ada magikalnya bila lampu ON. Sure open haouse rmh kau thn ni grand dgn ramai invitees.

firahadifa said...

wa... very nice...

i.am.belle said...

cantik. thumbs up! ;)

atty's said...

kalo dah siap mcm hotel 5 star nie

MissSecretary said...

wahhh, cantik banget... nnt jgn lupa ajaq jiran nie pi jenguk... huhuhuhu.... tinie, serius cantik aarrr... sukerrrrrr... klu aku pun ciwi gaks, hehehe

sugarbebes said...

AKU SUKA PLASTER CEILING HANG..GEMPAK BEB..

TiNiE said...

marjinah : 5bintang la sgt...

syabar : itulah sentuhan magix SAbAR...hehehe

firahadifa : thanx :)

belle : maceh cik belle...

atty's : takderla..tetapp umah flat ting 4..hehehe

miss : weih..mesti insya-Allah kata jiran kan...tgguuuu

mira : gempakxsss..hihihihi

Dee said...

cantiklah tinie..bestlah raya taun ni..

mRs.jUkoGYu said...

kak..sangat santek siling itu..suke....

TiNiE said...

dee : insya-Allah. mudah-mudahan..tq tq..

juls : santek kan kan kan..tq tq..

heart my community