Followers

September 06, 2009

my FINAL DESTINATION di da gardens....

lepas tgk orphan, aku citer ngan kakros ttg kehebatan citer tu. oh! tak nyempat-nyempat dia pun next day ajak aku lagi tgk movie. heh. aku suka jer layan. tapi, takkan nak tgk orphan lagi tgk citer lain lak. kami pilih tgk citer final destination.

ayo mak ayo pak. citer apa nih. bikin jantung aku copot dowh. padahal bukan citer hantu pun. boleh plak ada satu scene tu aku tutup mata. seingat aku la, tgk citer hantu pun aku tak penah tutup mata. sesuka ati jer director citer ni. kepala hancur. daging manusia bersepai. darah berterabur. ishk ishk ishk. not good u olls.

sekali lagi, aku melangkah masuk di signature cinema. kalau smlm tgk orphan RM15 rega tiket. tidak pada hari ini. harga tiket menjadi RM20 seorg. huhuhu. tkper takper yg penting kekelasan wayang itu adalah hebat dan mantap. tak payah nak q-q pusing bebenang mcm di midveli. kat sini, ko dtg terus jer sampai kat kaunter. takder org pun. sesekali boleh la. mcm aku bukan patron boleh la. bila ada masa terluang aku dtg boleh la spent sikit janji selesa dan menjimatkan masa.



:: layansss ::

alang-alang berada di gardens, aku amik kesempatan pulang decorder maxis broadband sekalian terus isi borang termination. dan skang, aku berbahagia menggunakan P1 ber wi fi. suka suka suka. kepada sesiapa yg masih berfikir2 nak tuko ke P1 tu, sila lah berbuat demikian dgn segera. berbaloi-baloi!


4 comments:

CAHAYA said...

best eh P1? Teringin gak nak pakai.

Mya said...

semua mati dalam kesengsaraan. kesian

Mrs SM said...

best dak pic tu.. sue suka final destination ni.. film 1st ngan 2nd x jemu2 tgk.. tp yg ni x berani nk tgk dgn keadaan yg memboyot ni.. x elok kan tgk film2 mcm tu.. pas bersalin kena beli CD ja la..

TiNiE said...

cahaya : berbaloi2 C..tapi tgk kawasan la jugak kot...

mya : kan..kesiannn

mrs sm : ishk, hat 4 ni lagi ngeri sue. haa elok sgt la jgn tgk..lagi real daging bersepai segala...huhuhu

heart my community