Followers

September 14, 2009

di hari GAJI + BONUS = ???

pada hari jumaat lepas, aku nyer orgasma organisasi dah kasi gaji + sebulan bonus. so, apa lagi mulala berkira-kira mau beli sesuatu dgn wit bonus itu.

lunch hour, terjah ke hq ada urusan rasmi dah sudah tu aku dan adiktirigugurl sudah terjah da mall. jalan ke the mall sgt smooth gitu jua parking di situ. sekejapan udah sampai dan siap parking.

oleh kerana dedua pun takder arah tujuan specific makanya kami rodok jer masuk memana kedai yg berkenan. aku ajak dia masuk kedai letrik sana. mau servey itu lcd tv. tapi servey jerla pun, pasai aku ni kalau dah beli terus-terus soh kedai p pasang kat umah. takmo nanti-nanti. tak sabo. heh.

pehtu zasss plak ke household. dpt la a few things kat situ last sekali kami hampir tertewas di kaunter perfume. mak ai, perlu ker sumer penjaga kaunter perfume di mesia ni pakai skirt tapi berhalkum. huhuhuhu layan kan jerla.



:: servey..servey ::

balik dari opis petang tu, aku singgah lagi kedai letrik bawah opis achikmimi. las las aku tertewas jua. dgn syarat itu kontraktor pegi pasang la la ni gak kat umah. yeahoooo jadikler walopon 32inci, janji aku bahagia. hihihihi.


:: proses pemasangan ::



:: beli tv dpt dvd ::
:: dah gantung, aku tgk cam kecik lak...haih ::


20 comments:

Mya said...

tv raya uuuuu...

Diamilikku said...

uish..syoknya ada bonus...huhuhuhu...syoknya tv baru..sone nih duk survey2 tapi belinya dak pung....

Jocko said...

hari tu, masa pameran Perfect Livin 09 kat PWTC, LG brand, 1500:1, LCD TV, RM950 jer...

Ko punya ni Samsung aku agak RM1699 ni???

Naddiea said...

kak tinie,kene beli besau lagi tu.hihi...

Blue Roses said...

wah sakan no......

Irm said...

fuyooo!!
sakan nooo raya tahun ni..
*thumbs up!!*

mRs.jUkoGYu said...

tak buang plastik lg tu..sungguh xmenahan...tv ku tak gantung pon kak..sbb kang xleh nak pusing kiri kanan...huhuhuhu...


kak aku nyer ym n fesbuk :
kiiju_jukogyu@yahoo.com

Afif said...

Berapa riban harga tibi tu ek? Aku pun berminat gak ni

CuTeMiUt78 said...

wah... dah ada lcd lo... tv raya tu...

atty's said...

rezeki kan tinie..raya ngn tv lcd baru .

mAr@ZiEy said...

besh yer!!!!

atle ♥ waT¡e said...

raya sakan ehh...

TiNiE said...

mya : errk..ada ke tv raya..menesia kotla sambut raya..heh

diamilikku : tang bonus tu mmg syiok..tapi tang tv tu syiok jugakla..don wori sone, ur time will come..

jocko : wuih..murahsss...rugi tak gi aritu...

naddiea : aiyarrkk...jenuh jenuh

blue roses : heh..sikit jerla kot sakannya..

irm : errk..sesekali..hihihi

juls : pastik tggu keje2 renovation setel, then leh tanggal la..akak pun pk mau pusing2 gak..tapi memikirkan tentera2 kang, terus terkehel leher tv tu..takperla..gantung jerla..

afif : adala sikit..tak sampai 2riban pun (termasuk pemasangan dan bracket)..cpt2 kunjungi cawangan yg berhampiran...

cutemiut78 : suka..suka..

atty : alhamdulillah...syukur syukur..

maraziey : bes jugakla...

atie watie : ala, kalau tak pasal raya pun..kalau kena time zasss jugakla..syukur syukur

sugarbebes said...

best nyer dapt bonus tinie..lcd dapat..dapoq baru dapt..raya sakan mem tini ..hehe..

payiet said...

haiyo kak, npa wayar nya berselirat cam tali pusat?

Dee said...

cayalah..raya abislah dpt bonus..tv tu mula2 mmg gitu pelik sket..lama2 ok..

suhaila-ab said...

wah..OKB...hehehe...rezeki jgn di tolak...
pegi la umh aku..ada ucapan n kad raya utk ko..

Baby Lyana said...

pergh dan pergh..beraya dengan dapur baru, tv baru...hamboiiiiii

Dj Epoi said...

Tak sempat Gua nak buat Entry TERJAH TV nih huhuuuuuuuu

TiNiE said...

sugarbebes : alhamdulillah...syukurrr

payiet : lum siap lagi tu...

dee : tula pasai...raya sakan u olls

suhaila : kan..rezeki grab jer..baekk aku ke sana skang..

shaf : hik hik hik..kenot tahan la shaf...

dj epoi : haaa dan lagi tu nak wat entry terjah kan...hihihi

heart my community