Followers

September 25, 2009

Salam Aidilfitri

heh. terbalik kot. org wat entry salam aidilfitri sebelum raya, aku buat selepas raya. kata raya sebulan kan. zass jerla. status aku skang sedang berada di PJ. udah balik dari bercoti di kedah seminggu direct. oh! raya tahun ni raya paling bahagia. eh, bukan nak kata raya dulu2 tak bahagia. tapi entahlah, rasa raya tahun ni much much much happier than before. syukur Alhamdulillah dgn apa yg di beri oleh Nya. kepada semua yg sudi singgah di sini TiNiE nak ucapkan selamat hari raya aidilfitri maaf zahir dan batin. tanpa korang sapalah nahartini.blogspot.com nih. entry raya pelbagai versi bakal menyusul. so jgn lupa singgah ya!

8 comments:

mya said...

ko tak suruh singgah pun aku akan singgah kak..

CAHAYA said...

Alhamdulillah TiNie enjoy raya kali ini. ;)

TiNiE said...

mya : sob..sob..terharu meh hug hug sikit meh...tq

cahaya : syukur..syukur..ya Allah

MaMaQaYPo FaMiLy said...

waa... dah balik KL? tak sempat nak jumpa... anyway syukran sbb selamat dlm perjalanan pegi & balik....

payiet said...

kak, aku hengat ko dah tak mo balik kl huhuhu

TiNiE said...

mamaqaypo : alhamdulillah syukurr

payiet : mana mungkin..keje tetap keje..heheheh

Deqna said...

tak kesah raya kan sebulan...

TiNiE said...

deqna : kan..kita jerla yg wat rule raya sebulan tu na..hihihi

heart my community