Followers

January 07, 2010

sarah di kelas 1 berlian..guru kelasnya seperti adiktiri boboy..heh


:: senarai nama murid tahun 1Berlian ::

demi memastikan bebetul sarah di kelas 1Berlian, aku rujuk lagi papan kenyataan sekolah. masa ni kami baru pas makan lepas dengar segala taklimat. aku pun dah tgk kelas dia time ni. dia dpt tpt agak belakang. dan dia jugak dah berkenal-kenalan dgn murid lain. so, tak perlu susah hati di situ. peramah macam ibu dia jugak la kot no?



:: barisan guru kelas yg dipertanggungjawabkan
menjaga tahun 1 pada tahun ni ::
:: berdiri 2 dari kanan, cikgu jamil ::

masa sesi memperkenalkan guru kelas, semua guru tersebut kena naik atas stage. tiba giliran guru kelas sarah ada suara-suara sumbing yg kedengaran termasuk aku. kami mcm laaaa kurusnya. heh jahatkan. yeap, cikgu dia yg lelaki tu. kurus kan. terus aku terimbau adiktiriboboy. ada iras-iras laaaa. nama cikgu ni cikgu jamil. assalammualaikum cikgu, saya ibu sarah. tolongla kasi tunjuk ajar sama anak saya yer. i'm sorry cikgu!



:: itu ibu sarah! ::

memula mmg aku bertekad nak soh dia pakai tudung di sekolah kebangsaan. rasa cam tak lengkap lak kalau pakai baju kurung tidak bertudung. tapiiiiii anak aku ni lasak. lepas dia lari² main² sudah berpeluh. terus...cabut...dogiang. huhuhuhu sabo jerla.


6 comments:

mya said...

yiet, ko sesenyap ada kembar rupanya ek

payiet said...

Rasa aku lagi malathop kebaboom, fitamm hahahaha

Naz said...

kasi pakai snow cap... hehehe..

TiNiE said...

mya : kihkihkih kembar sudah...

payiet : yerla yerla..adiktiri punya pasal...

naz : hmmm..bijak jugak idea tu...

Mama_Aqish said...

wah...siap amik gambo cikgu lagi tu...masuk kat dalam blog...mesti cikgu tu gumbira tetiba je diorang jadi popular....

TiNiE said...

mama_aqish : alahai..macamla ciktu gu baca blog ni kan...hehehe

heart my community