Followers

January 10, 2010

minat yg dah lama aku tak buat...



selain dari mengadap movie di saluran STAR movie 24/7 masa menjaga fatihah di wad, aku jugak ada beli seketul novel n seketul magazine. yg takjubnya, novel tu aku leh abiskan dlm masa sehari setengah jer. nmpk nau, fatihah tak kaco kan aku leh membaca kasi abis.

novel di atas ni ha aku beli kat kedai kat spital. yerla, manala tau aku kebosanan kan. walaupun yg lagi bosan ialah fatihah. asikla kena suruh baring tido baring tido. dia pun oleh kerana terbaring terlelap la jugak. kalau lepas kena gas lagi la cepat dia tido. penat meraungla katakan. so, dikesempatan itu aku pun zasss la itu novel kasi abis. ala tipikal novel cintala. frust ngan org tu, cinta ngan org nih. tapi aku rasa jalan cerita dia ok ok laaa fresh gitu. walaupun ada here n there room for improvement. cheyyyy mcm la penah tulis novel. hikhikhik.

sapa-sapa rasa teringin nak pinjam ini novel. kasitau sama saya. aku nih, bukan jenis penyimpan or pengoleksi buku watsoever. so, kalau ada org pinjam tak pulang pun aku ok, as long as aku dah baca buku tu.

4 comments:

aramis2177 said...

huhuhu...ni hobi aku nih! aku leh tahan tiduq sampai kul 3/4 pagis emata2 nak abiskan novel....tiap kali balik mesia aku beli sekali 4/5 buah terus bawa mai sini..tapi xsampai sebulan dah abis baca...huhuhuh......best apa weh layan citer cinta !!!ekekekke

♥♥ ummi rania ♥♥ said...

nak pinjammmmmm pos mai joden plss

CintamaniszLite said...

camne jalan citer dia?? hehe...
cuba kasi sinopsis..kekeke.

ietafakyra said...

yeahhh mmg novel chenta sgt best! kadg2 bleh reyau gak mai part2 sedih tu...ishh... emo betoi i! hihihii

heart my community