Followers

January 19, 2010

kasut fatihah...rawksss

ini kisah kasut sipar fatihah. merujuk pada pic, memula aku beli spsg yg kaler putih tu. ada icon ben10. ada citer pasal sipar ni aku penah wat entry once upon a time...jap nak godek hah dah jumpa pun. klik sini kisah kasut ben10.

pehtu, sebelah sudah hilang masa kami jenjalan kat pyramid. kes dukung kasut jatuh sebelah. mengenangkan kasut tu takdola mahal nau, so aku pun tak la ralat. pas pastu aku mula merasakan susah bila dia tidak bersipar since a-ah dah leh jalan. so, aku grab lagi sepsg ala-ala kasut ben10 tu gak. tapi kali ni ada icon superman. kaler biru. tapi mahal sikit yg ni. aku beli kat kedai mana tah dah tak ingat.

nak dijadikan citer di suatu pagi yg permai, fatihah sudah buang sebelah kasut supermannya. huwaaaa!!! so, kenala aku berdukung dia lak pastu. tapi, nasib aku baik gakla bilamana kasut biru dan putih itu masih boleh di match kan. dan hasilnya.....



:: see, ala2 pattern skangla..sebelah kaler lain2 ::



:: heh, pagi ni saya agak ber hanginnn ::



:: tapi cam ok-ok la kan...budak pakai cam cute laa ::
:: tapi, kalau org tua pakai buang tebiat namanya..hahaha ::


7 comments:

Shima said...

Salam, Tini anak aku no. 2 pun nama Fatihah. Antara sbb aku pilih nama tu pasal terberkenan dgn nama anak ko yg ni jgk kot.

ezzati said...

haha..mmg cute :)..

comel la kasut2 ni

shaniza said...

kih..kih..lawokkk arrr...mmg gelak ngekek2 dah aku...sian a'ah hangin hari ni...

Baby Lyana said...

dia hangin sebab nak kasut la primavera kot! hihihi

Queen said...

ok la tuh.....ekekeke....

TiNiE said...

shima : oooic..tapi yg pasti nama fatihah tu cam cantikla kan...

ezzati : comel kan..hihihi

shaniza : haa angin yong..adoiii tak penah2..nangis sepanjang jalan p neseri..haih

shaf : haaa mungkin gak la kan...hahahaha

queen : kann janji leh pakai sudah...

mama-syira said...

comelnye! gerammmmmmmmmm. bukan dengan kasut. dengan si pemakai kasut tu..hehe

heart my community