Followers

January 11, 2010

hari terakhir fatihah di pantai

kebanyakan semua yg baca blog ni/friend aku kat fb pun dah tau kan. anak kenit aku si fatihah admitted. almost 5 days gakla kami terperuk lam wad spital pantai tu. tapi, kalau korang tanya aku...aku ok jer dok wad jaga org sakit. janji kita tak sakit. tapi, idokla mendoakan soh sakit kan nauzubillah. manataknya cukup time food pun sampai. pehtu kerja tgk movie jer kat star movie. pas satu...satu. bes ooooo layannnsss.

so, pada hari isnin 4hb jan 2010 fatihah pun dibenarkan pulang. pada hari tersebut dia baeeeekkk jer. sedut gas pun tak nangis. lagian mak, ayah n achikrizal ado kan. so, takla dia boring sangat. ada org melayan.



:: sedut jgn tak sedut ::



:: sabo ek, kasi kakak misi buang itu bandage ::



:: cool jer dia, cam tetau jer dah leh balik rumah ::



:: halu A-ah!!! ::

kalau sepanjang stay kat spital kena sedut gas direct dari alat yg lekat kat dinding tu kan, so doctor ada bekalkan 2 inhaler dgn satu aero chamber. continue jer kat umah mengikut aturan yg telah ditetapkan. fatihah, ibu harap fatihah menten sihat la yer sayang. amin.....


10 comments:

mie said...

alhamdulillah...
dah lega pun.....

yongshaniza said...

semoga a'ah sihat sentiasa...aminnnnn

ietafakyra said...

cumillsss ini fatihah! lega dah selesai satu episod dlm idup yer kak...

ezzati said...

Alhamdullilah..semoga sihat sentiasa :)

payiet said...

Bagus nyerrr leh duk diam kan, cumil tatap cumil

aramis2177 said...

yer...aunty jugak doakan A-ah sihat sentiasa....supaya ibu xrisau2 lagi yer sayang!muahsss

Dee said...

syukur dia dh ok..cute je aku tgk muka dia masa nurse bukakan bandage tu..

5577 said...

:) alhamdulillah Fatihah dh sihat..
Fatihah sakit apa?

Tinie a.k.a Ibu Fatin said...

semoga sihat la

TiNiE said...

mie : syukur..amin

yong : terima kasih yong. insya-Allah

ieta : alhamdulillah..thanx ta

ezzati : insya-Allah mudah-mudahan gitula dik..

payiet : cumil la sgt...

farah : thanx farah..aminnn

dee : heh, muka pasrah tu dee..

5577 : dia kena lung infection..tula, syukur dah leh kuar spital..

tinie : thanx..aminnn

heart my community