Followers

January 22, 2010

kisah lunch 2 hari berturut-turut...bersama si diva

2 hari berturut-turut aku lunch dgn diva JPS. nak tau sapa??? biarlah rahsia. hari mula-mula tu disebabkan si konain @rikkie sudah mungkir bahagia janji mau lunch sesama makanya aku ngan si diva jerla kuar. kami lunch kat taman tasik. aku amik set nasi kukus ayam dara + teh o suam.

so, janji yg dimungkiri dikotakan next day nyer. bukan apa, aku mau merasa naik keta si rikkie tu ha. aiyooo melethopss. 2 kali tukar keta tajuk yg sama. tapi, harap keta jer la melertzzz tuan dia tetappp kedaung. *amppooon konain* wakakakaka.

tepat waktu yg dijanjikan kami bertiga pun gerakla ke basement sana. sempat aku snap-snap pic ala-ala paparazzi gitu. heh, yg penting muka si diva tetap tak nampak.



berlainan ngan si rikkie. aku soh dia pos kat keta idaman malayanya ini. senyoooommm suka ko kan. yg penting aku leh jaja pic ko kat blog aku konain. ko sila berpasrah eh.





si konain ni aku kenal sejak join bnm la. mmg kami agak rapat. nak nak tang bergelak besar sesama. wuiiihh aku suka. sesekali gelak kekuat released segala-gala. yg selalu jadi mangsa si diva la. sabo ek kak*teeettt* ko pun sila berpasrah.



aik, ko kata ko bujang konain ni mana mai diaper lam keta ko ni. kantoiiiii!!!! oooo ada anak angkat rupanya. bagus-bagus. sok sok ko amik anak aku gak wat anak angkat ko ek.



:: nak juga pos pic keta si rikkie ::

kali ni, kami lunch kat tugu view cafe. aku penahlah dtg sini duluuuu lama dah dgn si diva gakla masa tu aku masih dgn jps. masa tu cafe tu kenit jer. skang dah expand u olls. food ok ok tapi agak mahal. memontang ko dok lam kawasan jajahan pelancong kemain ko kan demand rega food. tapi takper, arini nyer food ditaja oleh si diva. terima kasih la bbnyak yer.



:: otw balik pas kenyang makan ::
:: nampak nau dagu aku dah berlapis-lapis. balooon ::




:: dan si diva tetap menjadi misteri ::

7 comments:

Anonymous said...

Rikke: hahahahah!! kelakar la Tini semalam. nak terkencing2 aku gelak semalam!!! kak pah tu, tak pasal2 datin Azmah yg keluar! mampos tau!!! hahaha

Deqna said...

diva ker? amboi engkorang gi lunch tak pernah nya nak ajak aku kan..

Queen said...

owh..kalau org belanja memang sedap sentiasa..saya suka org belanja..kekekekekekek....

naik plak kete besar...waaaah...syok2...

layan kan pic tu..terasa macam saya plak yang makan sedap..naik kete air cond best...mata kuyu jerk teros...

Bondarock said...

nk jadi 'diva misteri' konon sekali si rikke dah termention nama ! hahahahahahahah ...

TiNiE said...

rikke : kooo tak agak2 kan...

deqna : errkk..aarrkkk..nanti aku usulkan dkt si diva...heh

queen : haa org belanja ngan org tolong drivekan..mmg heaveeennn

bondarock : rikke mmg nak kenaaaa...!!!

Beautiful Disaster said...

dalam diva-diva terkeluar nama bos saya. ngompat ekhhhhhhhh? elelelele.

TiNiE said...

BD : haa itu akak tak tau..ko tanya si diva...hihihihi takderla, sembang2 kosong jer

heart my community