Followers

January 26, 2010

lunch dgn adiktiriboboys di tcrs

last week ari apa tah, aku bersama mereka mengambik lunch di the chicken rice shop, the mall. mengenangkan the mall dari opis aku tu berkereta kentut pun leh dgr makanya kami sepetak suara bersetuju ke situ.

haaaa kenapa boboys??? kalau boboys tu plural bermakna lebih dari satu/seorang. haaa nila nak kenalkan adiktiri baru. chey chey io io jerla kan. walaupuuuun. yer aku, payiet n nikolas ber trio bolos ke the mall sana memandangkan pada hari kejadian adiktirigugurl sedang berhoneymoon ke vietnam, makanya kami saja la.

sepetak suara mau makan di the chicken rice shop mengenangkan itu nikolas berperut melayu. asal lunch jer mau makan nasi, asal lunch jer mau makan nasi...hihihihi ampun nikolas. kaktin mintak lalu yer *sambil tunduk lalu depan nikolas*.



:: agenda memilih menu,
walhal amik set jer pun ::



:: senyooommm ::
:: eh, frame spek kita samoooo ::



:: diakhiri dgn gegambar makanan ::

8 comments:

payiet said...

Waiter kodai tu adalah kedaung gilos

Alimaz-Kembara Terasing said...

uihhh sedap tu...

SPEAKER said...

yummy...

ezzati said...

mmg sama frame spec tu

aramis2177 said...

uwaa..gambaq makanan itu sgt sedappppppp!!!!!

odhero said...

Huhuhu Kak Tin... Dun wory sy ok je... nmpk cool je...
Tp sedey sket servis agak kelembapan mcm getah Spend...

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

x penah lg mkn kat tcrs.selalu lalu tepi x penah masuk pun.ni buat org terliuq ja..

TiNiE said...

payiet : katanya dialah kendong segala portfolio kan, dialah waiter, dialah cashier...

alimaz : yerrr sgt sgt sedappp

speaker : nyum..nyum..

ezzati : kan..

farah : ala, hang kan terror..masak sendiri weih...

odhero : haa servis melembap kan..seb baik food sodappp...

eza : try la eza, tak rugi..sedappp

heart my community