Followers

January 14, 2010

sarah with her new watch...

tiba-tiba ari senin tu, terasa mau belikan sarah jam. niat nak beli yg ok ok sikitla. so, lunch hour bersama-sama beradik tiri zasss ke sogo. makan2 kejap kat food court terus terjah kiosk jam kat tingkat 5. errkk tingkat 5 ke pun..belasah. pilih pi pilih mai, actually tak bnyk choice pun. ado cap FILA with 30% disc. yesss, aku nak dia belajar tgk jam analog instead of digital. so, kasi beli dan terus balik ke opis.

bila petang otw nak balik amik diorg, aku singgah satu kedai nih. kasi beli lagi 2 ketul jam for aaliyah n najihah. harap-harap diorg tak gadoh la kot. kot kot la tgk jam diorg lain dari kakaknya. dan, alhamdulillah, mereka menerima seadanya.



:: sarah pakai sendiri jam ni kat tangannya ::
:: just nice, kata FILA junior kan so ok la kot ::



:: dia tau gakla tgk sikit2 ::
:: 'jarum pendek dekat 7, jarum panjang dekat 9..heh ::



:: menggayakan jam memasing ::



:: dah cam power rangers lak ::


11 comments:

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam....cantik jam..acik pinjam leh...

siti said...

nape jam sara len?? ( aliya dan najiha bertanya.. )

Diamilikku said...

hurmm a'ah takde jam ker??

TiNiE said...

alimaz : tido pun pakai jam kak..kes cewi la kot..hahahaha

siti : syuukuuur depa tak tanya soklan tu...kira pasrah menerima seadanya

diamilikku : tggu besaq sikitlaaa..

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

"jarum pendek dkt pkl 7 jarum panjang dkt kul 9"..ungkapan eza time kanak2 riang dulu..hihi

Irm said...

cun laaa !!
i loike!

baik hang pi beli utk semua gak. Kalau aku, aku beli untuk Aliff.. untuk Aliyah tak yah la.. lenkali la pulak.. takkan everytime nak beli utk semua. koyak poket woo.. :-)

Dj Epoi said...

Lpas nih....boleh lawan koleksi Ayah diaorang arrrrr...
hehehhehe

Ada info terkini weiuhhhhhhh
check kat blog Gua

http://epoi8787.blogspot.com/2010/01/peluang-untuk-berkongsi-walaweiiiiii.html

ezzati said...

canteknyaa jam..sesuai :)

TiNiE said...

eza : haa betul tu...rasanya semua pun gitu kot kan, sebelum betul2 tau menengok jam...

irm : tq tq...ala irm jam yg lagi dua tu murah2 jer...kira kalau tahan 2 hari pun aku tak ralat..hehehehe

dj epoi : koleksi ayah tatapp takleh lawan laaa...ok ok roger..zassss

ezzati : thanks dik...

Mama_Aqish said...

wah...dapat jam baru tu...tantek2 ni geng power rangers ni...tihah nyer tak de ker

TiNiE said...

mama_aqish : tihah nyer nanti2 laa..tk reti lagi tu..

heart my community