Followers

January 21, 2010

membeli belah dengan mak



semalam, balik dari opis aku amik mak dulu sebelum amik budak².
kami ke pasaraya bintang. memula ingat mau jalan-jalan jer.
ujung² terjebak di kedai baju-bajuan.

aku dapat sehelai jubah dan mak dpt sehelai seluar.
santek amat itu jubah. murah lak tu. gitu jugak suar mak.

mak tak abis-abis mengagum dgn harga yg ditawarkan di kedai tersebut.
mmg murah pun. bebila nanti, aku mau singgah lagi itu kodai.

kami terus langsung masuk bintang. mau beli diaper najihah.
pehtu up sikit jajan buat mereka habuan umpan di kendian hari.
habis shopping, kami entitle untuk draw satu lucky draw sempena CNY.
memula ingat, akan dpt sekotak tisu jer rupanya nasib agak baik.
dpt sebotol cecair breeze yg baru tu. sedapppp amat bau nyer.
tapi still takleh celen bau cecair attack. mmg orgasma ooo bau attack tu.
hikhikhik....


6 comments:

Diamilikku said...

amboi ayat last...tak tahan tul...hahahahhahaha

naja said...

gilos hang tini smp ke titik orgasma jadiknyer... wakakkaakaka! pasni nahar leh pencen la kot .. stetmen nak kena kill! kill! kill! die! die! die!

TiNiE said...

diamilikku : hahahaha layanzzzsss

naja : haaa tau pun, harap2 nahar baca blog aku ni tak bukak laaa tang komen..kalau tak mmg tempah mautlaaa..wakakaka

ietafakyra said...

ini gila wangi hebat tahap dewa centu kalo dh bleh berorgasma kak! apakah.... hihihihii. tp mg best aa gi shopping ngan mak kan. syok sbb bleh paksa dia melaram menerai sume baju yg kita pilih. i loiiikkkeee!

TiNiE said...

ieta : betul betul betul...hihihihi

Anonymous said...

J'ai vu d'autres blogueurs ont plus d'une image par message, mais les modèles blogspot ne permet qu'une seule image par poste. Est-ce que quelqu'un sait le code HTML. Ou est-il autre chose que je dois faire pour obtenir des images multiples?.

heart my community