Followers

October 21, 2008

spek baru aku....

smlm balik dari opis..amik adik aku zasss p sunway pyramid...katanya nak wat spek secara berduet....sampai kat kedai tu...pilih p pilih mai...dapat la kami sorang seketul frame bukan idaman hati....disebabkan keperluan/kebutuhan mempunyai spek dan berkapasiti power yg makin meningkat...makanyer haruss la kami membuat spek....

tidak..bukan..spek aku bukan yg bertajuk 'Dior' tu...spek aku bertajuk yg tidak dikenali ramai..

7 comments:

MariaFaizal said...

Tinie, power brp? K.Kimi dulu boleh dikatakan 'buta' if x pakai spek/lenses.Pas tu buat laser surgery.Alhamdulillah..dah lebih 8 thn ok so far.Nak swimming pun x lah rabun dah la nih..

TiNiE said...

power tini sebelah 1.75 sebelah lagi 1.25..baru gi pakai spek ni..sejak dok aktip skype n now bloggin la plak..ha kak zamie n my sis yg second las tu pun dok bercita2 nak wat laser tu gak...

aramis2177 said...

uiksss
lawo specs....heheeheee.....cerah laa bijik mata dpt specs baru...tp power hang ok lg tuh....xda laaa teruk sgt lagi.......heheheee..yeahzaaaa...mari kita berblog lagi!!!!

aramis2177 said...

uiksss
lawo specs....heheeheee.....cerah laa bijik mata dpt specs baru...tp power hang ok lg tuh....xda laaa teruk sgt lagi.......heheheee..yeahzaaaa...mari kita berblog lagi!!!!

Dj Epoi said...

Salam....

Mie......Dj Epoi pon raso dah nak kona guna ceromin mato gak dah..nih sekorang ni, coz...Cik MariaFaizal kater..kito doh buto....cian kitooooo....

TiNiE said...

farah>> mana der lawo..biasa2 ajo.

dj epoi >> jom jom p wat spek kat sunway pyramid..

naja said...

dah selalu hadap lappy tu.. hang pasang la penapis cahaya kat skrin tu tini... xpun mkn bayam banyak2... terang bijik mata!

heart my community