Followers

October 23, 2008

sepagi di klinik tmn maju jaya sempena nak cucuk bb fatihah...

pepagi arini aku kuar awal sikit dari biasa...katanya nak bawak bb fatihah cucuk imunisasi for 2mths...dah sampai kinik...masukkan kad appointment lam box..amik nombor giliran yg bernombor 2039...dan apa lagi tunggu jerlaa...

setelah nama fatihah dipanggil...amik berat badan dia *skang berat badan dia dah naik dari bulan lepas, bulan lepas 4.1kg...arini timbang 4.7kg* ...okla ada progress...dah tu masuk bilik nurse tanya2 sikit kot kot ada prob ker...pehtu tunggu nak cucuk..jeng..jeng..jeng...

masa nurse masukkan jarum dia menten lagi...tapi masa nurse tolak masuk ubat lam kaki dia...dia terus meraung masuk gear 5 terusss...merah muka2...5saat pastu dia cool balik...dan yg pasti ayah seperti biasa sabar menanti segala proses untuk arini...tq ayah!!!

singgah restoran mamak bedal roti kosong + teh tarik satu!!!! legaaa...zassss anto fatihah dan balik opis....

  1. ayah...sabar menanti
  2. fatihah ketiduran just before dicucuk...
  3. aku n fatihah
  4. kenyang sudah.....


    aku....

6 comments:

naja said...

kehidupan yg sungguh hepi walopun bertunggu tangga kat kinik. bravoooo!

TiNiE said...

naja >> huwargh..huwargh..hepi ke pun naja..tapi ok laaa...alhamdulillah..amin..

Laxmi said...

wahhhh dah kurus kawan kita nih.. bek to da old figure dah yea or kurus lagi.. kena jumpa live baru leh komen lagik.. hiikksss

TiNiE said...

laxmi >> mana der kurus lax...biasa2 ajerrr...

MariaFaizal said...

Banyak lagi jabs Fatiha kena go thru nih..Most important thing to say - I like your blouse/kebaya tu.

TiNiE said...

tq sis... :)

heart my community