Followers

October 14, 2008

lunch@coffee bean, jaya one, pj

aku bersama 3 ahli majlis yg lain arini lunch kat coffee bean jerk...since aku dah makan nasi pagi tadi...so cari yg lite2 jerlaa...tapi pas makan tu aku rasa full gak....mcm tak lite pun....



da food....

ahli2 majlis...

masa otw nak pegi lif nak balik...terjumpa plak sign bod ni...so kepada penggemar2 pink especially ini budak bebila free pegi ler galeri kat jaya one ni..mana la tau ada benda2 pink yg exclusive ke kan....tetiba jadi pomoter tak berbayo plak....

jooommm...terjah!!!!

6 comments:

mustang skid loader said...

very nice! hahahahaha

wheeled excavator said...

ok. I found an information here that i want to look for.

used wheel loader said...

not bad.

used skid steer loader said...

im here because of few cents for you. just dropping by.

salzahari said...

kalau ingat aku..Asmarians juga!

TiNiE said...

errmmm salfarina kan....ingatlaaa!!!

heart my community