Followers

December 02, 2008

selasa : keje sekerat hari....

pukul 10am suamiadacall
dia soh aku amik half day....
nak repair keta yg dah lama terdampar sepi tu....
cukup time 1pm on da dot...
merempit la kami somi istewi...
memula lunch dulu kat kfc berdekatan...
pehtu zasss p midV...
aik...naper tujuan ke midVgarupale
katanya nak nengok jam...
ketukmejelagi??? not good ok....takbole
aku plak nak beli susu pampers anak2....
layankan jerlaaa....


walopon bermuatan berat ada hati tu singgah merata hala nak jamu mata tgk jam....ketukmeje

7 comments:

shaf said...

ok per...kalau mood cik abang tu baik, dia beli utk kau lagi..er..bukan baru beli jam ke? aiyooo hobi cik abang awak dgn hubby ku sama ok! tgk jam...

TiNiE said...

yg aku panaih tu shaf..visi nak beli jam rolex la..tag la..giler, tak tergapai...boleh tgk jerlaaa...dgn merempit bwk segala pampers tu...jenuhlaaa...

Dj Epoi said...

Huang...huang...tingginya citarasa oiiiiiiiii
Inshaallah kot!!! mana la tau dapat doit komisen iklan kih..kih..kih

Tak boleh tahan Gua, bila tgk sorang mamat tu g carik Jam bawa pampers anak ahak..ahak..ahak...

TiNiE said...

dj epoi >> pone, ayah budak2 ni mmg dah tak duliks dah skang..kata anak ramai kan..harusla takdan nak melawa...blasah jerrr...

shaf said...

hahaha...angan-angan kena tinggi wei... hubby aku pun tgk kat kedai yg aku nak masuk pun takut..aku cakap..pakai je jam hantaran yg aku bagi tu sampai rosak..hahaha...dan kalau nak beli yg gila branded, belikan aku satu takpe...aku sure tak marah..

Beautiful Disaster said...

kak tinie lar ni..xkasik jam time bday die..

TiNiE said...

shaf >> kalau diikutkan jenuhla taste somi2 kat mesia nih..

BD >> ryn, walopon bbru ni kak tinie swipe kasi dia beli jam...bulan lepas laa kalau tak salah...

heart my community