Followers

December 22, 2008

aku bergembira untuk kawan aku....


ini adalah gambar newborn bb naja....
selamat dilahirkan smlm around 9.3oam, c-sec...
bb girl...comel kan...
putisss...n then pic ni dia kirim via mms around kul 4.51am pagi nih...
aku mmg teruja tgk pic bb dia nih...
dlm sesedih dok ngadap fatihah yg demam...
terubat jua....
tak taula sebila aku leh p visit dia...
apa pun naja, yg penting hang kena tau...
i'm hepi for you!!!

7 comments:

Dj Epoi said...

Tahniah Naja.....

Pooooootih siul baby tu.....

Releks x 3 Mie.....Ok nyerlah.....

fazemy said...

Ya Allah..comelnya baby ni..gebunya..eee geram geram.

TiNiE said...

dj epoi n fazemy >> thank you on behalf NAJA

Izzasaiful/Ibu Hanna said...

Tini..Naja dh selamat dah ehh..waa comey & tombam bby dia..dh kuar spital? spital Pjaya ke?

TiNiE said...

izza >> yer izza, dah bersalin kat spital putrajaya...kalau tak salah kat putrajaya lagi nih...

Laxmi said...

wahh Tini.. aku pun lom sempat pi jumpa Naja n da baby.. comeiiiii sungguhhh baby Rumaisa Nurmilhan... sib baik flight aku ni delay skarang duk sef tenet kat airport.. kalo tak mesti kena tunggu masuk kerja 5/1 nanti utk check blog hang.. hehe.. memang hang efektif sungguh.. tak sabo nak pi jumpa Naja nih.. isk isk isk..

naja said...

nama penuh baby Rumaisa Nur Milhan binti Zikri. tq

heart my community