Followers

December 03, 2008

crita penutup kes bateri keta...

pas makan kat mamak kami zasss ke area jalan othman/pj new town...
sumer kedai kami singgah...
bertanyakan bateri cap bosch...
tapi nggak ader yer kawan2....
sudahnyer..sehingga ke saat la ni...
bateri keta masih jugak lagi tidak dibeli...
ntahlaaa....sebila la keta tu nak idup...
nanti aku post gambo cecara merempit kami anak branak yer...
tunggguuu....

batt cap ni la yg dia tergila2 kan tuh...huh

3 comments:

shaf said...

mengapakah somimu itu tergila2kan brand itu? brand lain xmo ke? ermm x silap aku kat jln ipoh ade ini cap..

Dj Epoi said...

Mai ler...amik kat umah Gua...

Gua kasik Batteri touch light gua hahahahahahahahah ...

Ehh...Ehhhhhhh..Ihhhhhhhhhhhh....cubaaaaaaaaan

TiNiE said...

shaf >> k, nanti aku gitau dia..thx for da info...

dj epoi >> ada ada sajaaa...daaa

heart my community