Followers

November 30, 2008

sehati berdansa minggu ke-6


aku suker gak layan sehati berdansa ni setiap malam ahad...
nak kata minat sgt tu taklaaa..
tapi tiap kali aku tgk kapel2 tu menari...
sedo2..aku dok kernyih sorang2...malu
aku pun tak tau apa feel aku sebenonyer...
nak nak kapel lis n fauzi...adoiii, mmg romantiksss...love
smlm tgk lagi...tema 'tribute to allahyarham P.Ramlee'...
so skang tinggal 5 kapel jer lagi...
kapel lis n fauzi, sasha n salyo, khai n rosma, rina n shahrin dan amyza n khairil...
kkdg aku respek gak kat diorg nih...
dah kata bukan penari kan..tapi depa berjaya gak wat dgn training dlm masa seminggu...
dan hasilnya mmg superb!!!
tanduk cayalah!!!


tapi bukan itu sebenonyer aku nak huraikan kat sini...
smlm pas jer sumer kapel menari...
diorg sudah invite RIZ AF6 utk nyanyi...
aduuss.....sungguh la menyentuh segala liang2 roma di badan aku ni...love
dia nyanyi lagu LAGENDA...
uuuu mmg lunak suara kau RIZ...
syabas n keep it up RIZ...tepuktangan
so kepada nyanyian RIZ aku kasistarstarstarstarstar

11 comments:

Diamilikku said...

kak tini..
suka ke tgk??
hehehhe...nasib baik lah kan..
kalau tak sure tgk sone n mr papa duk tergedik2 menari di lantai tari...
aduhhhh malu plak rasa..dah nyaris2 dah terima hari tu...

shaf said...

TINI, kau peminat setia Riz ker..ahaks...

aku sekarang tgh membayangkan Sone dan Mr. Papanya menari..heheh(bila baca komen di atas).. kenapalah Sone tak terima kan? kan? kan?

Diamilikku said...

kak shaf..
abah bagi warning..
bunyinya gini...
"kalau hangpa dua org masuk sehati berdansa..abah rela pindah dari Kedah nih pi duk negeri lain..malu abah kat org2 masjid.."
so terpaksalah anak dan menantu menurut kata lalu menolak...

TiNiE said...

sone >> yerla sone, kalau dari satu pihak mmg la cam takper jer...tapi kalau mcm pihak bapak sone tu mmg harus la dia bantah..ayat standard 'malu kat org masjid'..hahahaha

shaf >> peminat la..tapi takla sesetia mana..aku suka weih sora dia...

shaf said...

sone.. biasalah orang tua kita selalu camtu..tapi, bila tgk depa menari, segan gak... bab2 pakaian tu yg tak tahan kan? akak pun tanya hubby.. sanggup ke awak bagi sy pakai camtu, then semua org tgk? hehehe...

tinie..aku pun suka sore dia..tapi orgnya tak la..sebab aku suka ANUAR ZAIN..hahah...nak tidoq mlm masa preggy dengaq lagu ANUAR ZAIN..sudahnya, anak aku jiwa nyer romantik..nak tidoq dengar lagu jiwang2..

alladiin said...

Program ni punya pasallah saya selalu missed bola...my wife nak tengok...tak sampai ati nak tukar channel...bila lah dia nak abis ek...

TiNiE said...

shaf >> harus aku pun minat ANUAR ZAIN dari suara sampai ke orgnyer!!!

alladiin >> en. ashri, sabarla..kasi can la kat wife hehhehe...program centu takkan abisnyer..nanti dlm 3weeks lagi dia abis, sambung raja lawak plak..pehtu AF plak..bla..bla..bla..

Beautiful Disaster said...

hoh..peminat setia Riz upenye..sy pn layan citer ni mesti ari ahad..sabtu jgn harap..sume dok tgk citer lain..tp smlm mmg best..n klaka2..n da mmg expect si Rina yg kluar sbb die da 2 kali top bottom..

TiNiE said...

ryn >> aah ryn..akak pun dah saspek si rina tu kuar...so skang mmg tinggal kapel2 yg mmg bes/fevret (tapi tak vote pung) hiks...

Mya said...

kak, riz tu hensemmm comel melampauu kan.. me love himm.. :D

TiNiE said...

yearghh...u r rite bebeh...dia mmg begitu!!

heart my community