Followers

November 09, 2008

si sulungku sudah abis blajo....

pepagi Ahad yg aman damai dpt call dari cikgu tabika dia...gitau arini ada konvokesyen...hoh!! giler aku tak tau...sib baik masa tu dia tgh mandi dah...dan dan ayah dia iron baju zasss g anto ke sekolah....peh kul 11am dia balik laaa...bawak balik sebeban...gambo dia konvo...aku kepelikan..bila masa dia amik gambo ni..tau tau dah siap...apa gik leh jadi bahan entry ler arini...sepantas kilat aku scan sumer gegambo tu...attach kat mana gi kalau tak blog aku neih...layannn.....


sijil....

semangat menerima sijil

kelas...mcm yg paling ketot jer....

4 comments:

MariaFaizal said...

Congratulations on your daughter's graduation.You see how time flies,after this Tinie,u'd be posting an entry about children's convocations pulak.Jgn lupa jemput K.Kimi & family on their weddings.hehehe

Dj Epoi said...

Tahniah.....

Seronok tgk gegambor ni....
Teringat zaman tadika Dj Epoi

P/S Dj Epoi kecik2 waktu gi ambil certificate pakai tshit putih kosong logo Tadika jer,...tak macam bebudak sekarang..baju dah macam habis MASTER/PHD

naja said...

cun la makhluk yg kasik sijil kat sarah.. cikgu dia ker ? hehe

TiNiE said...

cikgu dia la naja ooii...pehtu cikgu 'buruk' yg lam gambo ramai2 tu..huhuhuhu

heart my community