Followers

November 17, 2008

sedikit gambar2 kenangan di Brunei 1992-1993


errmmm....amacam??? sweet 18th - McDonalds Gadong, Brunei

sapa terror teka yg mana satu idaman qolbu????

mcm cute jer ayah budak2 ni zaman dolu2 ek.... sudahnyer cute hehehehe...

hiksss....kekasih ati awek brunei....yg penting awek ni nama dia ARTINI AHMAD...bbru ni try google2 gak nama minah ni...kami laki bini berduet mencari...tapi nggak jumpa...jelesss??? taklaaa...ni zaman remaja dia...aku pun masa umur belasan taun pun bnyk gak simpan gegambo ngan boifrens....let bygone be bygone...betul ker pepatah tu??? zasssss......

*takder dulu takderla skang kan....

6 comments:

Beautiful Disaster said...

hoh..mayb die sgt suke dgn pempuan name tini???hehehehe..caiyoookk lar kak tini..btl kot..pnh gak sy dpt pepatah tu dr kwn sy..heheh..

Kak Piah said...

betol kak pepatah tu..
wahh caya la ko kak.. wat per nk jeles2 mender2 yg dah berlalu nih.. len la kalo yg baru bulan lepas... harus.. wakaka..
mmng suwiit la abg botak akak nih berambott.. sbb tu ko soh dia botak ek kak??

TiNiE said...

ryn >> mmg banyak la previous aweks dia nama tini ryn..kot mmg belah2 sana glam ngan nama tini kot ek?? entah...

kak piah >> abg botak ku itu mmg naturally botak...faktor kesihatan, takder kena mengenanyer aku soh dia botak ros oooiii...bnyk gi gambo2 dia ngan aweks tak kurang gak gegambo akak ko ngan balaks...hikss...

Dj Epoi said...

Memang GUA respek betul ngn lu..Mie,
Macammana boleh plak..terpikir dan nk carik balik x girlfpren HUBBY tu.....
Dari situ GUA...sebagai rakan.. respek sesangat kejujuran yg ada dalam hati LU....
Memang benar..., takder yg dulu mana ada hari ini....
CAYALAH....
Ha...aaaaa apa tunggu lagi kekawan yg lain ader brani ker? hahahahah

Semoga semuannya bahagia disamping keluarga tersayang SEKARANG...SELAMANYA....

Diamilikku said...

owhhh no...hebat lah kak...sone plak takdenyer peluang nak tgk pix2 dolu2...hubby dah koyak bakar buang semuanya...yg dah lepas tak perlu dikenang..as what you said..let bygone be bygone..tapi gambar dia ngan peminat2 pompuan banyak ahhhh dia simpan....hahahhahahahha...

biarlah apa2 pun kan..bak kata Bro DJ..semoga sekarang semuanya bahagia disamping keluarga tersayang.....SELAMANYA....hingga hujung nyawa

TiNiE said...

dj epoi >> ala pone...kalau jumpa pun si ARTINI tu nanti..anggap kkwn la...yg penting kita tau apa yg kita wat kan...niat kita tu...

sone >> hubby kak tinie pun jenis sayangkan benda tambah2 gambar yg sentimental value..kak tinie pun sama..so kat situ dah ada kesepakatan kan..ada jer dia bergambo ngan aweks..vice versa kak tini pun..tapi tula..kalau takder dulu, takder la skang...amin semoga kita semua sentiasa bahagia dan gembira hendaknyer...hingga hujung nyawa..pis pis kacang pis...

heart my community