Followers

November 28, 2008

lunch : boling + carls jr.


esok aku ada tornemen boling kat midV...
ala inter dept ajok...sempena suka2...
team aku nama SPONGEBOB....warna tema KUNING...
memandangkan aku sudah lama tidak memegang itu bola...
maka lunch hour aku n a few team members terjahla itu bowling alley...
takmo main kat lain..nak main kat midV gak...
nak rasa the exact lane...aiyoookkk, macam la kompom juara kan...
oooo...sengatan berbisa aku sudah tumpul...esok hanya berserah dan pasrah jerlaaa...
asal main menang kalah bakang citer....


selepas berpenat lelah bermain...
tetiba rasa nak tapau samting...
memula decide nak tapau mekdi ajer...
sekali ternampak ini cals jr. belasah ajer laa...
pestaim try ini burger...
aiyooklaa..beso, sebeso kepala buaya lagak burgernyer...
dan, aku makan tidak habis...huhuhuhu

7 comments:

shaf said...

wei! berani kau main bowling..kau nak bagi jahitan dlm perut kau rabak ka? aiyooo....

apa2pun, ini burger sangat sedap..tapi, sgt besar... masa aku preggy.. bleh la aku habiskan..hahah..tu pun, x makan fries dia... tempat lepak favourite aku sebelum tgk midnight...mcD tu selalu penuh..hehe..tapi, kalau makan kat sini selalu, rabak poket hubby ku itu..

MariaFaizal said...

My fav pasttime & most fav fastfood!Good luck wz the tournament dik...

These 2-3 days connection sgt teruk & dpt baca entry but couldn't post comment.

Diamilikku said...

ayooo...
takutnya baca komen kak shaf...
terus terpk?? kak tini berasalin c-sec ker..
takpe ker baru2 lagi dah gi main boling

payiet said...

kak tin tu wanita besi. wah tetiba jadik superhero kan

Dj Epoi said...

Heheheheh
Gua teringat waktu gua ngn tinie bujang2 dulu...heheheh siap merempit kami 2 orang malam2 buta G main bowling kat the Mines.....Mie kau Ingat lagi dak......?
Waktu tu Mie masih study kat UPM hahahah..... kenongaaaaaaaan..kenongannnnn...!!!

Korang nk tau tak berapa Highscore...dia......Banyak siullll..kalau tak masuk longkang ader kot 150-180 average...

TiNiE said...

shaf >> errmm...rasa cam ok jer...tapi siyes fries carls jr. sgt sedap...kualiti food dia mmg fresh..

k.kimi >> tq, and i managed to get third best bowlers (women) hehehehe

sone >> yer, k.tini bersalin c-zor...

payiet >> betul..betul..betul..

dj epoi >> harus la ingat pone, mmg time tu gilak main boling..betulla at that time score mmg leh cecah 150-180 ttp skang tidak lagi..huhuhuhu

shaf said...

kalau kau rasa ok, belasah jer la.. tapi kalau sakit... jangan cakap aku tak warning..ahaks.. maybe kau wanita besi. aku yang x besi.. hahaha...ke aku manja? @ aku..entahlah..

aku naik tangga turun tangga dukung anakku yg debab tu pun dah sangat sakit ok!

heart my community