Followers

November 18, 2008

suamiku penggemar asam-asaman...

yer...suamiku mmg penggemar asam2an, jgn kata time aku peknen kot la org kata istewi ngandung, somi mengidamkan..tidak2...dia mmg penggemar asam since kami masih berkapelan..hiks, cam lawok plak stetmen tu...aku??? ooo aku kureng sikit asam2 ni...time peknen2 4 org tu pun aku tidakla cravekan asam2 nih... *lainla gajet2...oo i likeee!!!* hehehehe...smlm tgh dok berblog/tenet/chatting kat pc...aku bukak la drawer nak amik cable hp...sekali, nah koooo.....


sebungkus asam tersemat indah lam laci itu...ini mesti kes semunyik dari ppgs nih...

11 comments:

naja said...

wahh pestaim weh dengaq orang laki gemar asam2an... selalunyer kalo dipelawa asam muka dorang la kecut dulu. hikhikhik

TiNiE said...

naja >> ooo laki aku mmg penggemar asam2an terbalik kot ngan aku..aku kureng...tu yg kak dia kata (kak ipaq aku la) sebab musabab anak kami sumer pompuan pasai dia kuat makan asam..kalau nk anak lelaki kena bnyk makan seafood...laki aku ni plak tak makan selain ayam sahaja...wallahualam

Dj Epoi said...

He..eheheh

Cayalah.....Abg Cute.....

P/s Pasni aper plak nk jumpa hahaahaah

Diamilikku said...

haa...
mije gila asam asaman masa sone pregnantkan alesha dulu..jeruk2 asam boi segalanya dia yang makan...
tapi skrg dah takde lah...cuma sesekali ja dia suka makan buah pelam ngan garam belacan...

TiNiE said...

dj epoi >> jumpa asam ok la..wat nyr jumpa natang lain..*natang apa* jenuh...hehehe

sone >> haaa..mcm menyokong jer teori di atas..makan asam kuar pompuan..hehehehe kebetulan la kot...

MAMA ESHAELYN said...

hai kak tinie...first time nak komen kat sini. slalu baca pehtu dok dendiam ja hehehe....

org kata kan kalau husbnd kita suka mkn masam2 anak2 yg akan kuar supergirl je la, terbukti kak tinie dah 4 supergirl...heheh laki saya pun suka la makan masam2 ni, sebab tu pompuan ja anak cek....

amal zuriyati said...

zamie, kalau laki hg try satu asam ni konpem dia nak lagik. satu opis aku suka. aku blk kedah ja kena beli berbotoi2. kalau aku tk blk kedah chechah siap tlg pos mai sini. aku beli kt star parade. bukan stakat org kucing aku pun suka. aku buaka ja botoi asam tu dia teruih mai kt aku haha.

TiNiE said...

mama eshaelyn >> pijah, tula..ada lagi yg menyokong teori kak ipaq ku itu..kebetulan la kot nooo...

amal >> weih amal, asam lagu mana tu..dan dan aku kecur liyo...amik gambq bak mai aku nak tgk...

Anonymous said...

kak tinie...tolong nasihat Dj Epoi tu suh mkn asam bebanyak ckit...keluaq karipap boy ja semuanya...dia x suka langsung mkn asam ni....

SUKED

TiNiE said...

ha'ah laaa...dia mcm suka menjurus ke seafood jer...kali ni pun dijangka boy ker sue?? apa2 jerlaaa..nanti torai lagi, makan asam bbnyk...sok kalau si robocop n spongebob dpt adik..harus la jadi KRU...trio kan..hiks...

Beautiful Disaster said...

hoho..xku sangke..cempedak jd nangke..hahah..suke mkn asam yer..

heart my community