Followers

November 21, 2008

adehlaa, penangan The Amazing Race Asia 3....

The Amazing Race Asia (TARA) season 3 dah pun abis smlm....jgn kata pasangan tania n ida jer nak hantuk paler kat kaunter airport oman tu...aku pun sikit jerrrr lagi nak terjun dari umah aku di ting 4...adeh laaa...mmg bikin darah panas aku meluap2 laaa...sesambil sms member aku kat penang dok masuk kat hp...tut tit..tut tit...

sms dia yg pertama:
Aku tgk tara rs mcm nak hampuk tv pun ada. Huhuhu

aku balas:
Aku bru lepas hampuk pala cam ida nerina. Mengong!

sms kedua dia plak masuk:
Tensen gila bb

aku balas:
Abiss aarrhh...

sms ketiga dia:
Punahhhhh (masa ni dah mmg2 nampak tak dak harapan dah).
aku dah tak balas......pehtu masuk plak lagi sms dia *tak puas ati sggh member aku nih*
Huhuhu tara siri 1 mesia dpt no.1. Sr 2 no 2. Sr 3 dpt no 3. Ayarkkk. Tp aku saspek depa 2 dr awal hepi sokmo

aku balas:
Haa betoi. Depa tak penah kelahi

dan result pun dah tau pada yg tgk smlm laaa....no 1. kapel vince n sam, no 2. geoff n tisha n no.3 tania n ida....kita tggu next season plak ek....tapi aku mmg respek la kat ida nerina, dia mmg hebat *tepuk..tepuk..tepuk* syabasss beti...syabassss.....

7 comments:

Aku said...

aku pun respek kat ida !!!!!

Dj Epoi said...

Owhhhhhhhh patut..la....

Semalam poas dok pikiaq...benda pa la. hangpa dok cerita...rupanya..THE AMAZING RACE ASIA3....saper diaorang tu...? kawan ker?

Beautiful Disaster said...

owh..ryn kekdg jer lyn nie..suke tgk tania dgn ida tu..ilex jer..even smpi last pn dorg stil ok lg..xpnh nmpk gaduh2..suke bg support each other..bgs lar dorg..xpe..dpt no 3 pn xpe..xsuke couple geoff n tisha tu..da la suke main game..kejap buat ni..kejap buat tu..sudahnye bile xdpt buat blk yg awal2 buat tadik..suke buang mase..tah cmne lar dorg leh dpt no 2 tue..vince & sam tu poyo jer..da lar yg gayut2 tu die xabih..ida yg abih awal..isk...tp xpe..at least malaysia masuk jgk smpi final..

TiNiE said...

aku >> me too...

dj epoi >> one of da team tu ada ida nerina n galfren dia..tania (tak kenal)

ryn >> yer ryn, akak sokong sumer stetmen ko....

Diamilikku said...

tak penah tgk pun season nih..huhuhuhu....
banyak sungguh miss citer2 kat tv skrg..frust je gue..

TiNiE said...

sone >> kalau rasa nak tgk ari ahad ni, pukul 11am kat channel 701 ulangan

MariaFaizal said...

K.Kimi sedih sebenaqnya Ida x menang...hu hu hu.Penonton pulak yg lebih berharap!

heart my community