Followers

November 24, 2008

anak sapa la nih???


si kakak tgh syahdu layan sehati berdanza, out of sudden boleh layan blues sendiri *gambo mmg blur pasai amik dlm gelap..pakai flash hp tu jer*...


ini plak anak sapa la nih, dah mirip mcm budak kat jembatan nak p sogo sana nuun ha...kan, kan gambo atas tu mmg sejibik...ihikhik

4 comments:

Dj Epoi said...

Heheheheh
Mie gambor yg bawah dan last skali tu nampak cam baby boy lahahhaaah...
Pasni kna carik lagi laaakan?

Bagusx2.. cara solat harus diterapkan pada awal usia...budak2

:"♥KakAsHi:"♥ said...

HAHHAH knpa bby jihah mcm tu aduyai..mcm2...sarah pn..

mcm2 style tido dia blh bt kuang kuang kuang...

Anonymous said...

K Tinie oiii...dia tu pandai ja ambik gmbq candit anak time tdoq...len kali nk suruh abg nahar ambik gmbq candit k tinie masa nyenyak tidoq plak...hehehe...mesti serabut kan..

SUKED

MariaFaizal said...

Alahai...so cute...I just love, love the header..

heart my community