Followers

November 17, 2008

tetiba aku terjebak...

ari sabtu lepas...aku baru pasan yg rantai emas najihah sudah tidak berada di dadanyer...setelah menghantar sms berbaur tidak mengesyaki apa2 sekadar bertanya kepada bbsitter aku pun redha yg rantai itu katanya mmg sudah tiada sedari pagi jumaat lagi....jadi, ok berbalik pada tajuk di atas, sementelah amik adik aku kat opis dia dlm kul 5.45pm tadi, aku pun zassss la ke mydin, adik aku nak draw wit...dan bila mana dah berada di dlm premis berkenaan apa laga...selain bbrg lain, aku tlah terjebak membelikan ini....tahniah wat mereka....!!!


cam meriah gitu kan....gibik2 aku *mempraktikkan word dj epoi*

gibik2 aku....cukup, lengkap, completo de'amour...



8 comments:

Aku said...

weh ! suka arrr gambo 4 beradik tersusun rapi tu!!!!! sangat 'sesuatu'....

TiNiE said...

aku >> hiks...eden torai2 jer...

Dj Epoi said...

Heheheheh..Tq coz dah start guna wording baru Dj Epoi.....
Gua tangkap jelous sungguh2 bila tgk gibik2 pompuan!!!!!
Baju gibik2 pompuan best ader ropol 2...hahahaahha comel semuannya.....

MariaFaizal said...

I agree with 'AKU' Memang cantik gambar PPGs tersusun rapi tu.siap ada mirrir image lagi!

Bro DJ: Teringin nak pakai dress ropol2 ker? hehehe.I ader byk Sommerset Bay dresses yg dah x muat nih..Nak?

Diamilikku said...

owhh bestnya ada 4 org anak...
bilalah nak berada pada tahap ini...huhuhuhu...jeles jelesss

TiNiE said...

dj epoi >> pone, coming soon dah scan lum?? dah nmpk anak apa?? tak kesah la anak apa iyer dak..kalau dpt pompuan bonus, kalau dpt lelaki increment.. 2-2 pun besss!!

mariafaizal >> hehehe, 2-2 tu gambo lelain tah cemana rasa nak wat centu..ada plak sambutan, tq anyway kak kimie..

sone >> pepelan la...sok bila alesha dah beso sikit..apa gi...torai jgn tak torai!!!

naja said...

dah 2x hang ilang barang2 centu.. dulu rantai tomei tu.. ayo tini kalo aku mau keriau guling2

TiNiE said...

naja >> betoila naja, tapi ntahla..kalau ikut ati zahir aku mmg la cam ralat...ati batin aku plak cam meredhakan jer..so, aku anggapla takder rezeki..huhuhu

heart my community