Followers

November 10, 2008

jom layan video fatihah...

lately ni aku wat kesimpulan terhadap anak las aku nih....setiap kali pas mandi...nak siap2 dia pakai baju segala...dia cam cooolll jer....yg aku pasan kakak2 dia dulu....tiap kali nak siap diorg mesti menjerit/meraung/menangis yerla kalau dah terjaga of kos la lapar kan..nak nak lepas mandi....tapi si fatihah ni aku diskaver sebab dia cool ialah kerana......jeng..jeng..jeng...

video

menyonyot jari sesungguh2 hati....tu sbb dia rilek n cooollll jer time nak siap2 kan dia selepas mandi...hmmmmmm

No comments:

heart my community