Followers

November 10, 2009

mata menjeling, mata melihat, mata lah puncanya...oooo mata!!!


nah. pic mata aku. heh. yg atas tu guna CL amethyst brand apa tah lupa. yg bawah CL yg baru tu la. cap giordano. kalau korang nmpk, dia ada stripe² biru kat tetepi. agak berlainan pattern dari biasa nyer CL yg aku penah tgk. selalu CL biasa mcm pic atas tu kan. kira yg katanya CL latest pattern cap giordano ni, kat tgh clear tetepi jer dia colouredkan. dan pulak kononnya CL ni leh besarkan lagi mata itam kita. katanya laaaa. pehtu tahan 3bulan plak tu instead of sebulan pic atas.

korang layankan jerla pic ni ek dah nama pun mata tak penah touch up tu yg bundar jer nampak. bundar la sgt kan, walhal mata lesu takdak vitamin langsung. hiks.

nak nampak image dan info lebih jitu pasal giordano contact lense eyefresh, leh klik kat SINI.

11 comments:

SYAbAR said...

teringin gak nak pakai tp power mata akak tinggi sgt la dik.... lgpun jenis org aktif ni, takut tertanggal sebelah... jenuh dok meraba mencari. hahaha

alladiin said...

klu yg kaler gelap, pakai mlm2, tak nampak gelap ke..

suked8787 said...

wow...manthoppppp...mata hitam jd besaq...agak jakun disitu...muahahaha

Diamilikku said...

yg first tu nampak mata sangat galak..yg second tu nampak biasa2 sikit....

naja said...

kalo live ni rasanye lebih menyerlah kot.... yg 2nd cam lebih natural gitu

LoVEaQshA said...

wah akak mata yg 1st tue wat terkesima jap..hehe

cantik,menarik tertarik mmg da bomb la.!~!

TiNiE said...

syabar : bila dah selesa pakai, nak pakaiii jer...tapi sesekali tak pakai, rasa rilis plak mata nih...

alladiin : ishk, semua pun contact lense 'clear' kat bhgn tgh en.ashri...

suked : haaa jakun gakla masa org kedai optik tu dok bercerita pasai lense tu..hehehe

diamilikku : tula, yg baru tu cam plain plak...

naja : tul tul..yg pic bawah agak natural..so, ok la kot

zura : hakhakhak takdonya terkesima zura, tertarik da bomb la sgt kannn...

payiet said...

seram plak aku kak tgk mata ko yang atas nun. Meremang bulu tiak

TiNiE said...

payiet : eh, walaupun biasa jer kita bertentang secara 'live' masa aku pakai CL tu...ko rilek jerrr...tak seram pun...pangggg

atty's said...

cantek...tp kty ni penakut nak pakai contact lense..hehehhehe

TiNiE said...

atty's : haaa sama cam adik tinie. puaihlaaa pujuk soh pakai...tapi takmo. penakot plus tak reti nak pakai...hehehe

heart my community