Followers

November 03, 2009

makan² lagi...lagi² @brisik...dan mereka lagi...heh

last week, tak ingat ari apa. kami beradik tiri berjumpa lagi. kali ni, diorg turun PJ amik aku dan zassss ke jaya one sana. pk punya pk, brisik jerla kot since tpt ni cam lain mcm sikit.

fokus aku mmg dkt drink dia jerla. kedondong asamboi terbaeeek wok! dah tu foodies lain memasing pilih la yer. kalau ada sesapa tgh cari tpt makan area seksyen 13, PJ ni boleh la try kat sini. nak tau lebih lanjut menu, lokasi segala leh klik kat SINI.



:: US ::



:: appertizer, main course and dessert ::



:: kedondong assamboi ::


5 comments:

mya said...

apa panjang nauu entry ko kak. baru nak klimaks, dah habis

atty's said...

blanje aku air tu tinie..ekekekkeke..

joegrimjow said...

seb bek da nak makan ni

pinkiss said...

adeh..

yongshaniza said...

slruppp...terliur2 dah aku tini oii...celah mana aku nak pegi kan..hurmmmmmmmmm

heart my community