Followers

November 18, 2009

hari tabikarama dan konvokesyen SARAH n AALIYAH

last weekend, siap-siapkan sarah seawal pagi. dia nak gi menari dan amik sijil sempena tamat sekolah tadika. dia ber tadika di tabika perpaduan, taman petaling utama B. dia sama kelas dgn adiknya, aaliyah. kira, dia tamat 6 tahun manakala aaliyah tamat 5 tahun tadika.

en.nahar antar dia kat sekolah pagi tu since dia mau ke kantor. aku kat umah lepak2 lagi sesambil buat bekpes. kakros n family ada kat umah. sampaila aku dpt panggilan dari en.nahar bertanyakan di mana kami semua kerana cikgu sudah tipon beliau bertanyakan aaliyah sempena mau mengambil sijil. aiyarrrkk....sepantas kelajuan kilat di langit kami sampai di bangunan pendaftaran PJ.

mmg cun cun la sampai, cikgu panggil aaliyah pakaikan jubah dan topi terus masuk line. ooo patutla cikgu risau, dah nama AAliyah kan harusla dok depan sekali. dua kali A tu. hehehe.



:: sarah dgn costume tariannya ::



:: dua beradik yg hepi-hepi saja ::



:: sarah amik sijil ::



:: aaliyah yg kemetot ::



:: dalam barisan ::



:: aaliyah di depan sekali ::

yang penting aku missed show menari sarah tu. huhuhu ni semua pasal kes kelewatan aku la. dok ralit apa tah. tapi, since sarah beria bagitau lagu yg dia menari tu lagu saloma malam pesta muda-mudi, gigih aku cari kat 4shared.com donlod pehtu soh dia ngan aaliyah menari semula kat umah. sekian.

p/s : soklan cerdik sarah dekat aku 'aik, mcm mana ibu dpt lagu ni?' heh

7 comments:

Diamilikku said...

owhh bestnya anak dah konvo...hehehehehhe....tak lama lagi boleh le kawin since dah grad kan..opsss lariiiiiiiiikkkkkkkkkkk

atty's said...

sonok kan bila anak2 konvo ..sayu pun ade ..cepat je masa berlalu ..skrg konvo tadika.nanti lah ..konvo betui2..

Naddiea said...

cun la sarah ngan lipstik merah tu.macam nk masuk sehati berdansa dh nampaknya.

ciK LyndaWawa igUana said...

comelnye...

ietafakyra said...

cumil2 n sporting mcm ibu dia jugak bebudak nih! tingin nak dengaq sora depa sembang, ada ala2 ibu jugak kah?? hihiihiii...

naja said...

congrats utk sarah dan aaliyah.. dah besaq anak ibu.

mya said...

alahai comelnya sarah

heart my community