Followers

November 09, 2009

makeover : wallpaper BERDUET

haaaa abisla djepoi pasni. aku dah terror lekat wallpaper tu sendiri. diulang SENDIRI. hahahaha. waktu kejadian di hari sabtu petang yg damai. tgh boring² tak tau apa nak buat, aku terpikir apa salahnyer aku posid jer lekat satu set lagi wallpaper yg ado. tanpa berlengah aku pun zasss zasss lekat.

dan hasilnya. taaaraaaaa....!!!



:: amacam, ok tak? ::



:: atas dan bawah ::



:: di bawah sinaran lampu minyak tanah ::
:: klik SINI untuk proses wallpaper dulu ::


broepoi, jgn marah aarr kalau set yg kedua tu kurang sikit keseniannya. almaklumlah amatur nyer keje. main lekat jer....hikhikhik.

9 comments:

suked8787 said...

Wei k tin, habih la pasni laki aku x leh carik mkn...sure lepas ni geng2 bloggers nk make over umah...sure depa cari k tini....muahahahaaaa

atty's said...

KIRA TEROR GAK KO TINIE HAH ..

Anonymous said...

Wei.....pasal Bunga tuh senget cam mengantuk jew?

Hehehe....any ..TAHNIAH...

Bley Bley....
Clap x 10000

Dj Epoi

aulia said...

Alright, sempoi tul blog ni..salam bloggers.

Diamilikku said...

habih la bro dj tak leh carik makan...suked cepat fikir part time lain...kak tin dah terer dah pasang wallpaper..hahahahah

aramis2177 said...

waa..lawa2!!!teror gak hang no!!!!!!

suked8787 said...

Diamilikku : Tula...lepaih ni nk kena suruh Bro kita blajaq tebaq roti canai lak la...bukak payung kt bwh umah k tin...boleh ka k tin? muahahahaaa...

AMIRZA-KRAF said...

cayalah tinie... pas ni leh wat part time keja dgn bro dj

TiNiE said...

suked : adoii.. agak2la sue..baru lekat wallpaper gitu dah goyah kaa..hahaha

atty's : sikit la kot..hihihi

djepoi : masih..masih..

aulia : salam...tq

sone n suked : hahaha bnyk la hampa..

farah : wallpaper itu semestinya lawa weih!!

mieza : haaa mmg pun udah ada bikin sikit2 part time dgn itu epoi..hehehe

heart my community