Followers

November 10, 2009

EYE maintenance....*sigh*

memula kasi jamu mata korang ngan ini budak.
aka budak pematah spek ibu yg berjaya. huhuhu....



dah lama ekceli, aku dok survive dgn spek lama since spek latest aku patah dikerjakan budak di atas. last week, terbehenti di sebuah kedai optical baru bukak. kekonon iklan bosar tulis depan kedai itu up to 90% dics u olls. yer la sangat. aku pun jitu singgah.



:: konon laaa 90% disc. takdo maknonya ::



bikin spek seketoi n up sepsg contact lense baru.
contact lense cap GIORDANO. ingat kot tiset jer cap GIORDANO, contact lense pun ado.
since udah selesa memakai CL, aku pun up jerla spsg since itu CL tahan 3bulan.
katanya la, kalau tipu aku pun tak tau. so, agak jimat dari previous brand yg hanya tahan sebulan.



spek baru yg aku bikin ni pun, agak murah dari yg dulu-dulu aku penah bikin.
aku penah bikin spek dgn brand yg sama pada harga sekali ganda dari spek baru ini.
so, agak puas ati di situ dgn spek baru ku ini.
hihihihi.


:: nanti aku tunjuk mata aku kasi close up ek ::

blogger-emoticon.blogspot.com


7 comments:

suked8787 said...

Fullamakkkkk!!! Spec baru...contact lense baru...lepas ni kelabu mata hitamku lah...hehehehe

AMIRZA-KRAF said...

waduh waduh waduh... aku menunggu gambar matanya... muehehehe..

Baby Lyana said...

wah wah...spek baru plak..hihi...
kasi up sket spek baru... lense kaler2 kaa?

naja said...

kagummm lagik. tini tini.. apa2 yg berkaitan dgn hang membuatkan aku sentiasa kekaguman ;)

TiNiE said...

suked : tu aarr kan...hikhikhik

amirza : sabar..sabar

shaf : pastila pakai lense kaler2...baru berbaloi-baloi...hihihih

naja : ala naja, takdak apa nak dikagumkan pon....semua pun biasa2 jerr....percayalahh

payiet said...

kak, kodai cino tu propa ek? aku pun dah pasang angan angan nak up spek aku yang kedaung ini, rayban here i come huhuhuhu

TiNiE said...

payiet : aku rasa memana kodai pun bnyk propa dari nyata..huahuahua

heart my community