Followers

November 13, 2009

majlis perpisahan dan penyampaian hadiah

hari ahad lepas, tadika sarah aaliyah ada bikin majlis perpisahan dan penyampaian hadiah peringkat tadika. makanya, gigih la aku siapkan diorg walaupun aku just teringat bebetoi lagi sejam nak start majlis.

kelam kabut call en.nahar. masa tu dia ada kat luar gi bli paper. soh dia balik dan dan tgkkan fatihah. aku just bwk sarah, aaliyah n najihah jer ke majlis berkenaan.

tema majlis ala² potluck. waris pakat bawak food sorang sikit. aku ngelat, bawak maruku ayam jer sebungkus. memandangkan foodies di meja melambak², so aku tak ralat sgt laaaa.

pas jer majlis, zoom balik. tak makan tak apa. letih layan kerenah si najihah. balik tido lagi best. heh.



:: pic bawah tu, masa hari ibu sarah n aaliyah kasi gift sama aku ::



:: pakat dpt hadiah sorang satu, mana najihah tak buat pangai ::
:: dia tak dapat ::



:: gambar sekitar majlis ::

majlis ni baru peringkat tadika. ari sabtu ni peringkat zon plak berlangsung kat bangunan kementerian perpaduan di petaling jaya. pehtu next sabtu baru ada majlis tari menari. haaa yang tu sarah amik bahagian. menari² la plak kekdahnya. layannnsss...

8 comments:

Dj Epoi said...

Jap jew anak2 kite dah besaw....

Walaweiiiiiii akan masuk FASA sekolah betui dah tahun depan huhuuuuuuuuuuu

Standby ambik CUTI untuk nak tunggu kat sekolah..nanti.....hehehe

Diamilikku said...

jap jew anak2 kita dah besar (copy ayat dj Epoi)..

hurmmm bilalah anak sone nak besar bleh pi tadika leh dancing2 bagai nih...jeles plak...

TiNiE said...

dj epoi : agak saspenss la tggu hari tersebut..huhuhu

diamilikku : haaa kaktinie pun cam tak sabo nak tgk sarah dancing sok, jgn dia terkaku kayu sudeehhh

atty's said...

kty pun nanti ..thn depan fir masuk skolah tahun satu ..

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam tinie....awainya tadika buat majlis .....awat anak2 saya tak buat lagi...

Admin www.morhabshi.com said...

sebuah lagi blog prasekolah yg menarik.

salam ziarah sambil memperkenalkan blog kami berkenaan petua dan ramuan herba http://morhabshi.blogspot.com

Terima kasih.

Admin www.morhabshi.com said...

sebuah lagi blog prasekolah yg menarik.

salam ziarah sambil memperkenalkan blog kami berkenaan petua dan ramuan herba http://morhabshi.blogspot.com

Terima kasih.

payiet said...

kemain kan kak bebudak skang nih siap ada tari menari peringkat kebangsaan. Beruntung kuikuikui

heart my community