Followers

November 26, 2009

sambil menyelam minum air...

sila jgn speku kaktin yer. mmg la kaktin tgh bz ngan seminar skang, tapi kenala pandai bahagikan masa untuk networking kan. barula berbaloi-baloi.

lunch hour set date ngan member aku zaman poli dulu. since dia kat bilding UEM ni jer kan. alang-alang kalau nak jumpa lain masa pastila susah nak arrange time segala. makanya perjumpaan terjadila di sebuah kafe dlm kl sentral. memasing pun ber lokasi near kl sentral jer kan. jalan kaki jer kekdahnyer.

memula ingat nak makan kat burger king, since manusia meramai makanya kami terjah jerla memana kafe yg free n easy.





kafe swiss oven jadi pilihan. variety of western food ada kat sini. si lynn mau belanja aku lamb. memandangkan di hotel bapak segala lamb pun ado, aku kata kata no needla lynn. cari yg lite-lite sudah.


:: darlina ishak ::


:: US ::





akhirnya aku amik jerla ini grilled sandwich tuna. si lynn lak layan lamb coozy. dlm masa 45min tu sempatla kami update each other. si lynn makin cantik dan berseri-seri.

:: lamb ::



:: di makan bersama ini roti ::







5 comments:

... said...

Padanlah lama tak jumpa u kat ofis. Merayau-rayau ye... Selamat Hari Raya Korban dan sampaikan salam pada hubby u. Dia comel macam u jugak rupanya...

Laxmi said...

wah sedapnye cozy lamb.. betoi la tini nampak berseri2.. i mean the foodies.. hikkkss :P
Slmt hari raya to u n ur fmly :)

mya said...

hai kaklynn!! :)

TiNiE said...

ciksam : bukan merayau kosong la ciksam..sambil menyelam minum air gitu konsepnya..heh

laxmi : hikhikhik..notty u!

mya : haluuuu..eh, salah org..hiks

Anonymous said...

uit, berseri mendenyer... betul kata lax, its the food laaa. lamb tu yg berseri. hahahaha...

heart my community