Followers

November 12, 2009

patutla 2-3 arini aku kuat makan, rupa-rupanya....

tajuk di atas, rentetan dari status aku di fb aku petang smlm. sajala letak, nak tgk apa penerimaan kkwn dgn status di atas. moh kita kaji komen-komen kkwn kesayangan aku jom.



kesimpulannya, semua pun aim aku peknen. bagus² ini bermakna semua pun alert akan kesuburan aku kan. paling tak bleh blah komen dari AKO yg paling aku syg merangkap 'bapak' aku di suatu masa dulu. wei, takat ko muda sikit jer dari aku dan dan la kan aku takleh peknen lagi umur² skang. sudahlah...ko kawin pun blum. kecik ati kkwn aku yg lain tau. depa pun umur baya-baya aku gak. hahahahaha layaaannnss....

yg betoi nyer aku pe'od jer bak kata sone. bagus shaf, sone dan ewa. tak doa bnyk² kat aku nih. hiks.

blogger-emoticon.blogspot.com


13 comments:

shuhada said...

hehe. mana tau kot2 nak tambah heroo.

MissSecretary said...

nenek, umur 60++ pun boleh mengandung... nie kan hg, yg masih muda remaja... baru jer 31, belum... 61, hahaha... Insya-Allah TiNiE, ada rezeki, hg mengandung lagi... aku nie, xmenyempat2 nak pi visit make-over hg... blk jer, msk rumah, nampak katil... penat... :(

ietafakyra said...

suspen toi...tp apapun, anak tu kan rezeki jugak. tambah jer kak! hihihi..

Abby Sue said...

saspen bangat!! mau kena bakaq budak nih!! haru sungguh!

Baby Lyana said...

aku tahu hang tak peknen, kan dah pakai shield guard, tapi kalau Allah nak bagi, terima ajerlah...mana tau dapat putera ka..

suked8787 said...

hehehe...ayat saspen je...kalu peknen lg pun apa salahnya...nnt kot2 la dpt sorg putera....

Naddiea said...

jom pregnant sama2 jom!!

Dee said...

org peyet mmg kuat mkn kan...

naja said...

mati2 aku ingat iucd tu dah nmereput ka terlucut kaa... cheh tini!

TiNiE said...

shuhada : gulp...bukan skang kot..heh

miss S : haa bila weih nak mai jengah...ala, mai jerla bebila pon...aku ada jer kat umah

ieta : insya-Allah...sabar sabar

kakmar : jgn bakaq aku kakmar...anak aku ramai hahahaha

shaf : haaa kira sebelom peod ni pun, aku agak saspensss gaklaa..heheh bila dah kompom peod baru lega sikit...yer yer ketentuan Allah kita tak tau kan...

suked : tul tu...semua tu keje Allah taala...

naddiea : awak posid dulu, kaktinie ikut nanti2 naaa...

dee : tul dee, 2-3 ari sblm peod tinie ingat maaakaaann jer tau...tu yg seramsss sejuk gak tu..hehehe

naja : hik hik hik..sesekali kasi saspens kat hang..

Dj Epoi said...

Patut arrrr Lu kata sakit pewut waktu dalam keter semalam heheheh

Diamilikku said...

sone pun mcm kak shaf...k kak tin tak peknen sebab kak tin dah pakai iud kan....rare cases je pakai iud leh peknen...

TiNiE said...

dj epoi : heheh itu sakit perut angin..lapaaaqqq

diamilikku : bijak..bijak...

heart my community