Followers

November 02, 2009

sunday nite, layan the proposal pulak...


dulu, masa filem ni baru mula² kuar tingin amat ok mau tgk...last last dpt layan dvd pun jadikler. ari ahad gi klang lepak umah kakros. ada sesi makan² kecil²an. kakros wat rojak buah, bihun goreng dan moi th'ng. *sila jgn tanya apa itu moi th'ng*. yg pasti semua food pun sedap² belaka.

sikit update pasal achikmimi dan suami nya. adik ipo aku yg inspektor sahab berpangkat konstabel tu telah berjaya menukarkan diri balik KL ni for good. syukur. so, ibu ngandung itu pasti gumbira senantiasa berada bersama suami terchenta.

eh, nak citer pasal filem termerawit citer lain lak. aku udah songlap ini dvd kakros bawak balik. aiyooo pic sgt santek. so, aku layan dari mula sampai abis ini citer walaupun time udah menunjukkan udah tengah malam.

nasib baik tgh² citer, budak² udah tido pasai adegan panas sandra bullock dan ryan kuar u olls takder censored²....layan jerla ngan en.nahar. tetiba en.nahar berminat nengok dvd segala. eh bukan pasal adegan panas sandra bullock, tapi dia mengagum kualiti gambar dvd blu ray tersebut di mainkan di skrin lcd tv yg tak seberapa itu sgt manthop melethop kebabooomm!!!


6 comments:

naja said...

tini.. apa kesimpulan dr adegan2 panas tu ? hak hak hak!

ietafakyra said...

hihihi... yezzaaa... ada adegan selanjutnya kah?? tp bab "adegan" tu kalo tk tgk kat lcd pun tetap manthopppp la kak!!

payiet said...

Wah wah, kak, aku tak pernah lagi nonton dvd blueray huhuhu

Baby Lyana said...

sokong ieta! apakah ade adegan selanjutnya... hahahaha...

apa2pun, citer ni best ke? lupa plak aku lom tgk! hihih

:"♥maRjiNah:"♥ said...

hahahah belagak dlm blik kah kah kah hat tu yg lawk tu aduyaiii.....

AMIRZA-KRAF said...

fuhhhh dengar blue ray tu tak tahan tuh... tahan jeles jaki kipang aku dah naik tahap gaban... huhuhu

heart my community