Followers

April 08, 2010

auuuwww…kaktin tak rela!!!

haih….dlm dok membizi + memalas mau update entry bahan dtg bertubi2. pastilah kaktin grrrraaab uolls.

gini kesahnya. tgh2 dok cek2 wall fb sekali box ym kelip2…kaktin pun bukaklaaa. layanssss….

ym1

saja jer buat2 tak pehe cam tu apo. hihihihihi……

ym2

aiyoooo sham ooii kaktin dah kertu. anak dah melambak pun. takyahla nk ajak2 webcam segala. tak sesuai…tak sesuai. pas jer dia tanya umo tu mmg kaktin dah tk layan dah. lantakkan ko sana. tp at least belajar terma baru ym. c2c = cam 2 cam. muahaaahaha…zassssss. 

p/s : korang rasa dia ada intention lain ke tak ajak2 webcam segala nih?  iiieeeuuuwww kaktin tak rela dinoda uolls…..

12 comments:

Putri_Aizat said...

eiiiuwww...tah paper tah...sememangnyer tak leh layan orang2 camtuh...

Queen said...

kak tini di usik den jantan gersang...tak rela youu......huhuu....

sian akak..sabor jela kan..org gini biasanya budak2 baru nak belajar ngayat..takpun dah tak de keje sangat..saje nak mengisi masa lapang...dulu belum kawen ade gak buat..tapi dgn kawan2..budget cam couple2...padahal tak pun..saje suka2....dulu laaa...time bulu ketiakpun mak tolong cukurkan..hehehhehehehe

pinkiss said...

aku nak add ym dia la. hahaa..

Diamilikku said...

hahahahha..kak tin sone penah kena..ada sekali tu mamat sorang nih masuk..memang nick dia tu dah ada lam list..sone rasa dia tu kawan adik sone..duk ngayat mcm budak yang ngayat kak tin ni lah..last2 sone tanya..ni sape?? rasa2 mcm kawan adik je nih..dia balas..adik u nama apa...sekali bila sone sebut...terus dia gelak2...lepas tu mai umah sone jadi bahan ahhh..merah padam muka dia...nak ngorat kakak kawan..tu lah manusia..main add jer tak ingat sapa...

SYAbAR said...

jaga2... kang nanti en. nahar kita bawa lappy ke opis dia, baru le C2C.. hahaha

akak hal2 camni toksah cakap la, maklumlah gambor profil yang mengancam gitu... ramai nak kenalan, hakikatnya tertipu pada wajah ibu anak 4.. hahaha

payiet said...

melethop gak lagi ek ko kak, Stetmennnnnnnnnnnn

aramis2177 said...

eeekekekkekkee..kak tin oo kak tin...digoda tergodakah????hahaha...kalau aku pun xkoser bab2 c2c tuh! tua2 bangka dah ni bukan masanya dah aih.....baik tgk muka anak lg baik nooo! ishhh...lawak la hang!

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

wah k tinie masih ada peminat!!! jaga2 jgn sampai dia webcam tunjuk yg pelik2 cukup. :P

AQisH said...

haha..diorg ni mmg suka jer berwebcam ngan bini org kak tin oiii :-p

TiNiE said...

putri aizat : tul tul..tah mana dtg tah...

queen : yerla, kalau hakak ni muda remaja boleh gakla layan..akak dah kertu dik...hihihi

pinkiss : ko mmg ;p

diamilikku : hahaha habisla dia, 7 keturunan akan gelakkan dia nanti..hihihi

syabar : tu aarr...tini ni dahla mencomot, ada ati nak c2c bagai..hukhukhuk

payiet : bergabung...melethoppp kebabommm

farah : betoilaa farah ooiii..tu yg pastu aku abaikan jer dia..lantakkan ko sana

eza : tu yg ketakotan tu..huhuhu

aQish : koser la kakqish..hehehe

Baby Lyana said...

sakit perut aku baca! aku pernag kena gak camni...kat FB pun ade..aku add sebb main game, sekali dia sudah jatuh cinta ngan gambaq aku..dia x tau aku ni ade anak, perut dok boyot...haha(sbb aku tak kasi org x kenai tgk gambaq2)...sesedap rasa je nak ngorat!

ietafakyra said...

wahhh! sabar jer la... bebudak skang mmg gitu ek. hhmmm.. c2c pulak daahhhh haaa.... haaaiiihh! :D

heart my community