Followers

April 16, 2010

sejuk perut ibu mengandung

smlm, benda pertama yg menarik perhatian aku masa mau pikap pranita2 ku itu ialah medal yg tergantung cantik di leher sarah. terus perasaan aku rasa mcm berbangga dan berbunga2 walaupun belum tahu medal apa n sempena apa.

aku tau la dia ada sukan di sekolah smlm. tapi tak sangka lak dia ada amik bahagian. rupanya dia amik bahagian dlm acara sukaneka sekolah. bila aku tanya, acara apa dia participate. katanya, acara lari. dpt tpt kedua. tak kesah la sukaneka ker, tempat kedua ker, tatapppp aku rasa bangga. heh. tahniah kakak *smile*.

P4150072_640x480 P4150073_640x480

yg tak menahan tu, dia menciwi sampai ke meja makan. tapi betul gakla takleh nak salahkan dia sgt, like mother like dotter suka menciwi. layankan jerla.

P4150071_640x480

ahaaa sebut kisah medal, tingat medal aku yg aku dpt masa poli dedolu. yeap aku adalah seorang volleyballer. errrkkk ada ke term ceni. kalau pemain bolasepak footballer. so, kalau pemain bola tampar volleyballer ker. baloonnn….janji tak kaco org. errrkkk…..

ok berbalik pada kisah medal volleyball aku tu. aku jumpa masa balik kedah last month. bila tgk medal tu, rasa sayu jerrrr. tingat kenangan aku dan kkwn sekelas dsk 96-98. mmg terbaeeeekkkkk. i love u guys. u know who u are. uhuks…..

medal poli1 medal poli2

:: ek eh, mcm berjanji anak banak dpt medal takat naib johan jer errrmmm ::

10 comments:

Putri_Aizat said...

lor rupenye akak ni dsk poly pd...same lah kita...hehehe..kita masuk 04...tak jumpe ler...

SPEAKER said...

Tinie..simpan lagi yea medal tu...aku yang simpan sijil koir adalah...time tu best sangat....

Dee said...

tidur pun pakai medal ke tinie si sarah tu..kasi can ar kan..mesti dia proud giler tu..tahniah ye..

u main volleyball eh..dee hockey..hehehe..

SYAbAR said...

ok la tu, dpt juga pingat untuk dikalungkan.. bangga

AZALINA ABDU RAHAMAN said...

time skolah dulu k tinie ada main game apa2 x? hilang ingatan dah. cuma igt k tinie dgn rambut boyish pastu pakai skaf nampak remoih

mama-syira said...

bangganye sarah, tahniah. rasanye mak dia lagi bangga. hehe..maklum la jadi mak ni kan semua pun nak sensitip.

atty's said...

dpt no 2..pun kira dah cukup bagus..terror gak sarah..

mya said...

congrates sarah. auntie vangga dengan kamu..

kaktin, haibat jugak ko kan wktu poli. aku ni haghamm satu sukan tak masuk. kaki dan tangan bangku kekdahnya...

odhero said...

ckp kat sarah tahniah hehehe... pasni insyaallah dpt n 1 lak

payiet said...

makan pon pakai medal uolls

heart my community